84-vuotias pelimummo joutuu pitämään streamitauon typerien kommenttien takia

Voi ei! Älkää kiusatko Skyrim-mummoa!

26.05.2020

Skyrim-mummoksi tituleerattu 84-vuotias Shirley Curry on noussut otsikoihin olemalla kaikkien aikojen vanhin pelistriimaaja.

Shirley julkaisi videon, jossa hän kertoo haluavansa pitää tauon striimamisesta, koska on saanut aivan liikaa kommentteja ihmisiltä. Kommenttien aiheuttama stressi ja ahdistus ovat vaikuttaneet negatiivisesti hänen terveyteensä.

Kyse ei ole kuitenkaan kiusaamisesta, vaan hänen faninsa pyrkivät opettamaan mummoa paremmaksi pelaajaksi neuvomalla häntä kaikessa mahdollisessa.

– Verenpaineeni on noussut katon läpi. Stressitasoni on aivan liian korkealla. Minun pitää ottaa nyt tilanne haltuun. Jotkut näistä kommenteista stressaavat minua aivan liian paljon, Curry kertoo videolla.

– Tiedän kyllä, ettei minun pitäisi antaa kommenttien stressata minua, mutta niin ne vain tekevät. Tästä lähtien vastaan vain muutamiin niistä. Aion myös poistaa paljon kommentteja. En halua, että minulle kerrotaan jatkuvasti mitä pelejä minun pitäisi pelata. Osaan itsekin etsiä pelejä, joita haluan pelata.

– Eikä minun tarvitse perustella päätöstäni. Jos haluat tehdä niitä asioita, joita suosittelet minulle, niin mene itse tekemään niin. Minä pelaan omia pelejäni. Jos et pidä siitä, mene katsomaan jotain muuta striimaajaa.

Shirley kertoo rakastavansa peleissä sitä, kuinka hän voi roolipelata hahmoaan. Häntä ei edes kiinnosta tehdä tehtäviä valmiiksi, vaikka ne ovatkin Skyrimin tapaisten pelien keskeisin mekaniikka.

Shirleyllä on noin 900 000 seuraajaa Youtube-kanavallaan.

YouTube video

Lisää luettavaa