64-vuotias nainen tuhosi 20 000 euron arvoisen miekkansa roolipelissä – haastoi pelistudion oikeuteen

64-vuotias nainen haastoi keväällä NCsoft-pelijulkaisijan oikeuteen. Jaa miksi? No, hän oli onnistunut saamaan NCsoftin julkaisemassa Lineage-verkkoroolipelissä haltuunsa huippuharvinaisen miekan, jonka voi loitsujen avulla parannella uskomattoman tehokkaaksi ja myydä pelitavaroita kaupittelevilla saiteilla toiselle pelaajalle jopa 20 000 euron hintaan.

Eteläkorealainen nainen oli yrittänyt taikoa harvinaista miekkaansa huippuarvokkaaksi, mutta oli epäonnekseen käyttänyt pelimaailmassa väärää loitsua. Lineage on armoton peli, ja taikominen oli epäonnistunut väärän loitsun takia ja miekka tuhoutunut sen sileän tien.

Nainen väitti yrittäneensä parannella miekkaansa epähuomiossa, mutta pelilogin mukaan hän oli yrittänyt taikoa muitakin esineitä paremmaksi melkoisella tahdilla epäonnistumisensa jälkeenkin.

NCsoft ei ollut suostunut palauttamaan naisella tämän superharvinaista miekkaa, ja niinpä nainen oli haastanut NCsoftin oikeuteen. Tämä ei ollut kutenkaan asiaa auttanut, ja oikeus päätti ettei NCsoft ole velvollinen antamaan miekkaa takaisin.

Miekan summa saattaa kuulostaa hirvittävältä, mutta 90-luvun lopulla julkaistu verkkoroolipeli Lineage on Aasiassa yhä uskomattoman suosittu, ja pelin sisäisiä tavaroita myydään verkkohuutokaupoissa ja kauppapaikoilla summilla, jotka ylittävät järjellisyyden rajat.