28 vuotta vanha Sega-retro tekee paluun tänä keväänä – ja siinä on uskomattoman siisti uusi ominaisuus

27.02.2017

Nyt on retropeliin luvassa ominaisuus, jollaista toivoisi näkevän käytettävän useamminkin!

Segan konsoleilla vuonna 1986 kertaa ensimmäisenä aloittaneesta Wonder Boysta tullaan saamaan tänä keväänä versiot Switchille, PS4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle. Julkaistava peli on kuitenkin sarjan kolmas osa Wonder Boy III: The Dragon’s Trap, joka näki päivänvalon vuonna 1989 eli 28 auringonkiertämää sitten Segan Mastersystemillä. Peli oli aikanaan arvostelumenestys.

Pelin tulosta ilmoitettiin ensimmäistä kertaa jo ilmeisesti viime vuoden kesäkuussa, kun indiekehittäjä Lizardcube ja julkaisija DotEmu ilmoittivat työstäneensä remake-uudelleenlämmittelyä jo vuodesta 2013. Pelissä on luonnollisestikin myös muutamia muutoksia, joskin tasosuunnittelu on pidetty samana.

Upeinta ominaisuutta esitellään alla olevalla videolla. Pelin pystyy nimittäin missä tahansa vaiheessa palauttamaan retromoodiin, jolloin HD-grafiikka muuttuu takaisin nostalgiseksi. Kyseessä näyttäisi siis olevan täydellinen tapa toisaalta kumartaa nostalgian suuntaan, mutta myös ihastella pelin todella terävän ja hienonnäköistä uutta HD-grafiikkaa. Tavallisestihan tällaisissa peleissä on voinut mahdollisesti aloittaessa valita retrografiikan ja päivitetyn version väliltä, mutta nyt valintaa voi vaihtaa minä hetkenä hyvänsä lennosta.

Tsekkaile alta.

Lisää luettavaa