23-vuotias pelaaja tienaa miljoona dollaria vuodessa – pelaamalla

Carlos Rodriquez tekee työkseen jotain sellaista, mistä me muut voimme vain unelmoida. Hän pleaa nimittäin ammatikseen League of Legends -nimistä verkkopeliä.

Aivan kuin tämä ei tekisi meitä päivätöissä puurtavia kateellisiksi, miehen tulot ovat ihan kohtalaista luokkaa. Espanjalaiselle ABC-lehdelle antamassaan haastattelussa hän kertoo tienaavansa vuodessa noin miljoona dollaria eli rapiat 700 000 euroa. Työkseen onnekas paskiainen pelaa SK Gaming -nimisen klaaniin pääpomona.

”En mielelläni puhu raha-asioistani, sillä en halua kuulostaa ylimieliseltä – en todellakaan ole ylimielinen! Tienaan vuodessa noin 500 000 euroa pelkästään mainostuloilla, ja se kattaa noin 70 prosenttia tuloistani. Kun siihen päälle laskee tuloni peliturnauksista, pelien striimaamisesta saatavat tulot sekä henkilökohtaisilta sponsoreiltani saatavat tulot, niin kokonaissummaksi tulee sellainen 600 000 – 700 000 euroa vuodessa.”

Carloksella on silti jalat tukevasti maassa, ja hän sanoo käyttävänsä rahat lähinnä perheensä elättämiseen.

Joillakin on ihan kiva elämä. No, aina voi lohduttautua sillä, että mikäli suomalainen tienaisi samanlaisia rahoja pelaamalla, niin verottaja söisi valtaosan tuloista.

Ah, heti helpotti.

Asiasta kertoi Mweb.