Alustat: OS X

Loppuvuodesta jatkoa saava maailman paras mafiapeli näyttäytyy synkällä miljöövideolla

2K Gamesin Mafiaa pidetään yleisesti ottaen hienoimpana nostalgiaa hönkivänä mafiapelisarjana mitä on koskaan tehty. Vuoden 1968 New Bordeauxin (fiktiivisen New Orleansin) maisemiin sijoittuva kolmas osa julkaistaan loppuvuodesta ja 2K Games haluaakin hyvissä ajoin kiusoitella faneja uudella trailerilla, jossa esitellään pelin maisemia varsin tyylikkäästi.

Ensi viikolla ilmestyvä Total War: Warhammer esittäytyy eeppisellä videolla

Ensi viikolla koittaa fantasiapelaajille kissanpäivät, kun Total War: Warhammer herättää suositun miniatyyripelin henkiin reaaliaikastrategian muodossa. Komea peli esittäytyy nyt alla olevalla videolla, joka kuvailee pelin taustoja sekä pelimuotoja.

Ensi viikolla ilmestyvästä Firewatchista tuhti paketti pelikuvaa – Jos kuulet pelistä ensi kertaa, kannattaa ihmeessä tutustua!

Ensi viikolla ilmestyvä Firewatch on todella kiinnostava pelitapaus: Uuden Campo Santo -studion ensimmäisen persoonan seikkailupeli vie pelaajan 1980-luvulle ja Yhdysvaltain Shoshonen kansallismetsien jylhiin maisemiin.

Tulevan Warhammer 40,000 -pelin ensimmäiset kuvat ja video lupaavat hyvää

Games Workshopin Warhammer-miniatyyripeleistä on nähty heikompia ja vahvempia videopeliversioita, mutta Behaviour Interactiven kehitteillä oleva Warhammer 40,000: Eternal Crusade näyttäisi kuuluvan jälkimmäiseen kategoriaan, ainakin visuaalisesti. Parhaillaan suljetussa alfa-testauksessa olevasta pelistä on äskettäin julkaistu tuoretta kuvamateriaalia, jota voit ihailla alta.

Tältä näyttää Telltale Gamesin tarinallinen Minecraft-episodipeli – Katso ensimmäiset 45 minuuttia!

Telltale Gamesin ja Mojangin yhteistyössä kehittämän Minecraft: Story Moden ensimmäinen osa ilmestyi tänään lukuisille alustoille, ja moni varmasti miettii, millainen menoa on luvassa. Kaikeksi onneksi Polygon on juuri julkaissut pelistä pitkän gameplay-videon, jolla näytetään peräti ensimmäiset 45 minuuttia ensimmäisestä jaksosta.

Ensi viikolla ilmestyvä odotettu kauhupeli sai tunnelmallisen tarinatrailerin

SOMA on varmasti monen kauhun ja tarinallisten pelien ystävän odotuslistalla. Pelin takana oleva Frictional Games muistetaan etenkin Amnesia: The Dark Descentistä, jota on kehuttu jopa viime vuosien pelottavimmaksi peliksi. Odotukset ovat siis korkealla, etenkin kun peli on ollut kehityksessä jo vuosia.