Alusta: PC

Kalmantuoksuinen seikkailu 30-luvun Egyptiin – arviossa Strange Brigade

1930-luvun Egyptiin sijoittuva Strange Brigade vyöryttää pelaajan eteen hurjan määrän kalmoja, muumioita, jättiskorpioneja ja muita kuolemalta löyhkääviä yliluonnollisia otuksia. Vain ja ainoastaan neljästä seikkailijasta koostuva ryhmittymä Strange Brigade pystyy pistämään hanttiin noitakuningatar Setekin ohjastamalle oliolaumalle. Vai pystyykö?

Näytä mulle rusketusraidat – arvostelussa Conan Exiles

Norjalaisen pelinkehittäjä Funcomin toinen yritys valloittaa Conan Barbaarin maailma on puhdas selviytymispeli, joka tarjoaa ahkeralle pelaajalle puhdetöitä kymmeniksi tai jopa sadoiksi tunneiksi. Samalla se on yksi vuoden koukuttavimmista ja turhauttavimmista pelikokemuksista, joka mukavien rakennushetkien lomassa tarjoilee säännöllisin väliajoin tikaria virtuaalibarbaarien kylkiluiden väliin.

Sielutonta kaahailua tyhjässä pelimaailmassa – arvostelussa The Crew 2

Muutaman vuoden takainen The Crew ei onnistunut mullistamaan autopeligenreä, vaikka yritystä kunnianhimoisen projektin takaa toki löytyikin. Suurimmaksi myyntivaltiksi uumoiltiin valtavaa pelimaailmaa, jonka rummutettiin kattavan liki koko Pohjois-Amerikan mantereen. Jatko-osa jatkaa hyvin pitkälti samoilla eväillä kuin edeltäjänsäkin, mutta minkäs teet, kun sisältö jättää muutoin kylmäksi liki joka osa-alueella.