Ilmoitus: Kilpailuta vakuudeton laina helposti netin kautta

Elämässä tulee vastaan erilaisia tilanteita, jossa omat säästöt eivät riitä kuluja kattamaan, vaan on otettava lainaa.

12.09.2022

Mainos: Nordic Bank

Yleensä lainaa joutuu ottamaan auton hankintaan, remontoitiin tai uusiin kodinkoneisiin. Tilanteet ja tarpeet vaihtelevat joka kodissa. Lapsiperheessä on monenlaisia hankintoja kännyköistä pelikonsoleihin ja kaikkea siltä väliltä. Myös valmistujaisjuhliin tai häihin voi mennä sievoinen summa rahaa ja moni joutuu turvautumaan lainaan, jotta saa toteutettua unelmiensa juhlapäivän. Lainan ottaminen on monessa kodissa jossain kohtaa vastassa ja se kuuluu elämään. Kannattaa kuitenkin kilpailuttaa lainat ja pyrkiä etsimään mahdollisimman matalakorkoinen laina. Näin säästät selvää rahaa.

Nykyään ei tarvitse varata erikseen aikaa pankkivirkailijalle, vaan lainaa voi hakea helposti netistä. Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla tämä on helpompaa kuin koskaan. Riittää kun täytät yhden lainahakemuksen, joka välitetään 27 pankille ja luotonmyöntäjälle. Voit saada lähemmäs 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella! Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi jo muutamien minuuttien kuluessa. Mikäli sinulla ei ole kiire nostaa lainaa välittömästi, kannattaa odottaa kaikki tarjoukset, siinä ei joka tapauksessa mene pitkään. Tarjoukset järjestetään automaattisesti matalimman koron mukaan. Näin ollen sinun on helppo valita edullisin laina omiin tarpeisiisi. Lainatarjous hyväksytään verkkopankkitunnuksilla ja laina on nostettavissa yleensä yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudeton laina kaikkiin tarpeisiin

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Pienempiä summia haettaessa luotonmyöntäjä voi myöntää luottoa myös ilman säännöllisiä tuloja eikä kaikkiin hakemuksiin tarvita erillisiä liitteitä. Vaikka olisit epävarma omasta lainansaannistasi, voit silti tehdä lainahakemuksen ja katsoa saatko lainaa. Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa aina 500 €-70 000 € asti. Pienempiä summia haetaan yleensä äkillisiin rahatarpeisiin, jos esimerkiksi pyykkikone tai puhelin rikkoutuu ja tilalle tarvitaan pikaisesti uusi. Vakuudeton laina onkin oivallinen tapa näissä tilanteissa saada nopeasti raha tilillesi.

Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan sitä, että sinulla ei tarvitse olla lainalle takaajia eikä omaisuutta lainan vakuudeksi. Vakuudettomissa lainoissa korkotaso on yleensä korkeampi, kuin vakuudellisessa lainassa. Vakuudettomalla lainalla on kuitenkin monia muita etuja. Vakuudettomassa lainassa sinun ei tarvitse määritellä kohdetta, mihin tarkoitukseen laina käytetään. Lainanhakuprosessi on myös sujuva ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Jos tarvitset isomman lainan, voit hakea sitä myös yhteishakijan, esimerkiksi puolisosi kanssa. Näin teillä on mahdollisuus saada isompi laina ja paremmilla lainaehdoilla. Nordic Bank tarjoaa erilaisia vakuudettomia lainoja ja kannattaakin tutustua mikä lainamuoto on paras omiin tarpeisiin. Mikäli sinulla on jo ennestään velkaa, lainojen yhdistäminen on järkevää ja silloin kannattaakin hakea yhdistelylainaa. Maksat jatkossa takaisin vain yhtä isompaa lainaa, eikä kaikista lainoista tarvitse erikseen maksaa lainanhoitokuluja ja kalliita korkoja.

Vakuudettomien lainojen takaisinmaksu aika on 1–15 vuotta. Laina-aika riippuu aina lainan määrästä ja se on yksilöllinen asiakkaasta riippuen. Mikäli lainan haluaa maksaa pois nopeammassa tahdissa, se on mahdollista eikä siitä aiheudu lisäkuluja. Lainojen kilpailutusta ei voi liikaa korostaa. Lainaa hakiessa 1–2 % korkomarginaalit eivät välttämättä tunnu kovin isolta, mutta vuositasolla se voi olla kymmeniä tai satoja euroja lisää kustannuksia. Kilpailuttamalla lainat säästät siis huomattavia summia ja sinulla jää enemmän rahaa elämiseen tai vaikkapa säästöön.

Lisää luettavaa