Ilmoitus: Keskity opiskelijaelämään ja solmi opiskelijan sähkösopimus – säästä rahaa ja tienaa ilmaista sähköä

Kotimaan Energian Opiskelija Diili -sähkösopimus on tarkoitettu yksiön tai pienen kaksion sähkötarpeisiin.

18.09.2019

ILMOITUS Vanha sanonta kuuluu, että rahaa saa seinästä ja sähköä pistorasiasta. Opiskelijabudjetilla eläessä kävi nopeasti ilmi, ettei arki olekaan aivan noin yksinkertaista. Rahaa ja sähköä kuluu ihan vain kotona istuessa.

Vanhemmilta saatu televisio ajaa vielä asiansa, mutta Netflix haluaa omansa kuukausittain. Siitä ei voi tinkiä ettei putoa kärryiltä koulun ruokalassa käytävistä keskusteluista Mindhunterin uuden tuotantokauden käänteistä. Ai niin, iTunesiin on tullut vuokrattavaksi Avengers: Endgame, se pitikin katsoa porukalla viikonloppuna. Ruutu+ tuli hankittua myös, mutta ihan vaan siksi, että Big Brother 24/7 on parasta mitä taustalle voi laittaa pyörimään tenttiin valmistautuessa.

Läppäriä ei tarvitse onneksi päivittää vielä pariin vuoteen. Se on tärkeä koulutehtävien tekoon, jolloin taustalla soi yleensä itse kuratoidut soittolistat Spotifysta. Kympin kuussa sekin, halpa hinta hyvistä arvosanoista.

Hieman hirvittää, että tuli laitettua viidennes opintorahasta NHL20:n ennakkotilaukseen. Onneksi kaikki pelit eivät maksa, kuten vuorokausitolkulla tahkoamani Fortnite. En tosin raaski ajatella, kuinka paljon V-Buckseja on palanut hahmon varusteisiin.

Jostain pitäisi säästää, mutta yllä luetellut opiskelijaelämän olennaisuudet eivät ole vaihtoehto. Sähkölaskussa säästö sen sijaan onnistuu, kiitos Kotimaan Energian opiskelijahintaisen sähkösopimuksen.

Opiskelija Diili -sähkösopimus on tarkoitettu yksiön tai pienen kaksion sähkötarpeisiin. Solmimalla Kotimaan Energian sopimuksen, saat 120 tuntia ilmaista sähköä uuteen kotiin. Opiskelija Diili -sähkösopimuksessa on kiinteä sähköenergianosuus, eikä muita kuluja. Kaiken lisäksi voit kerryttää joka päivä tunnin ilmaista sähköä.

Lisää luettavaa