Ilmoitus: Älä nosta lainaa ilman lainojen kilpailutusta

Etsitkö itsellesi netistä helposti haettavaa ja nostettavaa lainaa, jolla on edulliset korkokustannukset ja joustava maksuaikataulu?

13.12.2022

Mainos: Lenders

Tänä päivänä markkinoilta löytyy runsaasti erilaisia vakuudettomia lainoja, joiden avulla pystyt täyttämään hyvinkin nopealla aikataululla yllättäneen rahapulan tai vastaavasti toteuttamaan elämän pienempiä ja suurempia haaveita.

Vakuudettomat lainat ovat lainatuotteita, joita varten sinun ei tarvitse toimittaa lainallesi vakuuksia tai lainantakaajaa. Luottopäätös voidaan tehdä jopa minuuteissa, minkä ansiosta voit saada rahat tilille jopa saman vuorokauden sisällä.

Vaikka kyseessä onkin helposti netistä haettava nopea laina, joka sopii moneen eri käyttötarkoitukseen, lainat kannattaa aina muistaa kilpailuttaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Parhaiten vakuudettomien lainojen vertaileminen onnistuu lainavertailupalvelun kautta.

Vakuudettomalla lainalla on monia eri käyttötarkoituksia

Vakuudettomat lainat kulkevat pankkien ja rahoituslaitosten sivuilla useilla eri nimillä. Kulutusluotto, joustoluotto, pikalaina, autolaina, remonttilaina, vippi… Kaikki nämä lainatuotteet ovat vakuudettomia lainoja, joiden lainaprosessi on kokonaan sähköistetty.

Koska lainaa voidaan myöntää ilman vakuuksia, lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Vakuudetontakaan lainaa ei myönnetä kaikille

Vaikka vakuuksia tai takaajia ei tarvita, joitakin tärkeitä vaatimuksia jokaisen lainanhakijan tulee kuitenkin täyttää. Voit hakea vakuudetonta lainaa netistä silloin, kun olet vähintään täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset tulot ja luottohistoriasi on moitteeton.

Lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset sähköistä tunnistautumista ja lainasopimuksen allekirjoittamista varten.

Voit vapaasti päättää, mihin käyttötarkoitukseen haluat käyttää lainasi. Voit hakea vakuudetonta lainaa esimerkiksi auton tai veneen ostoon, mutta myös kiireellisten kulujen kattamiseen, kuten uuden kodinkoneen tai talvivaatteiden ostoa varten.

Vakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa

Jokainen luotonmyöntäjä hinnoittelee lainatuotteensa itse. Vakuudettomien lainojen tapauksessa korkokustannusten hintaerot ovat merkittäviä, sillä omakohtaisen hinnoittelutavan lisäksi luotonmyöntäjät pyrkivät laskemaan vakuudettomien lainojen riskiä nostamalla lainaamisen kustannuksia. Vertailujen mukaan edullisimman ja kalleimman vakuudettoman kulutusluoton välillä saattaa olla jopa satojen eurojen ero.

Jos haluat tuoda luotonmyöntäjien väliset erot esiin mahdollisimman pienellä vaivalla, tällöin kannattaa kääntyä lainavertailupalvelun puoleen. Lenders.fi auttaa kilpailuttamaan jopa yli 20 eri lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella.

Sopivan lainantarjoajan löytyessä voit siirtyä täyttämään maksuttoman lainahakemuksen lainantarjoajan sivuilla ja saada useita lainatarjouksia jopa minuuteissa.

Lainojen kilpailuttaminen auttaa säästämään aikaa, mutta ennen kaikkea rahaa. Lainojen kilpailutusta kannattaa kokeilla myös silloin, kun sinulle on kertynyt jo useampaa lainaa tai kalliita osamaksusopimuksia, sillä lainojen kilpailutuksen kautta voit löytää itsellesi edullisemmalla korolla varustetun lainan, jolla voit maksaa nykyiset kalliit lainat kerralla pois.

Lainojen kilpailutus on helppoa

Lainat kilpailuttamalla saat paremman yleiskuvan siitä, millaisia lainatuotteita markkinoilta löytyy. Voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat Lendersin kautta turvallisesti, sillä lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Sinulla on runsaasti aikaa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja niiden sisältöön. Lainavertailu kilpailuttaa parhaat lainatarjoukset jopa kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten joukosta, joten sinun ei tarvitse lähteä kilpailuttamaan omin käsin mitään.

Lainaa voi saada jopa samana päivänä

Jos kilpailutus tuottaa tulosta ja löydät itsellesi sopivan lainan, lainasopimus voidaan allekirjoittaa kätevästi verkossa ja saat lainan tilillesi jopa parin tunnin sisällä.

Voit myös hakea käyttöösi joustoluottoa, joka toimii luottokortin tapaan. Tällöin voit nostaa etukäteen käyttöösi avatulta luottotililtä rahaa tarpeen mukaan omalle pankkitilillesi ja lyhentää lainaa takaisin sovitussa aikataulussa tai halutessasi tätä nopeammin. Löydät edullisimmat joustoluotot kilpailuttamalla lainantarjoajat Lendersin kautta.

Lainavertailu perustuu lainojen todellisten vuosikustannusten kilpailuttamiseen. Koska hintaerot ovat eri lainantarjoajien välillä suuret, lainavertailu pystyy löytämään kymmenien eri lainatarjousten joukosta edullisimmat vakuudettomat lainat jopa minuuteissa. Koska lainahakemus on mahdollista täyttää milloin tahansa, voit aloittaa kilpailutuksen juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Lisää luettavaa