Yllätys! Kohupelin vapaana heiluvat pippelit on suunnitellut suomalainen nainen – Xbox-versiosta ne kuitenkin puuttuvat

Conan Exiles on tullut tunnetuksi erityisesti täydellisestä alastomuudestaan.

Ja täydellisellä tarkoitamme siis täyttä.

Joka tapauksessa nyt pelin luova johtaja (creative director) Joel Bylos on puhunut pelin alastomuudesta DualShockers-sivuston kanssa GDC 2017 -messuilla. Bylos kertoi, että Microsoftilta oli tehty selväksi, että ”homma ei ole ok”, joten Onella jormia ei tulla näkemään.

Bylos mainitsi myös, että osittaisalastomuutta eli rintoja saatetaan pelissä nähdä, vaikka sukupuolielimet joudutaankin verhoamaan lannevaatteisiin. Peliä kehittävä Funcom ei ole vielä keskustellut tästä mahdollisuudesta Microsoftin kanssa, mutta aiemminkin Xbox One -peleissä ovat rinnat vilkkuneet.

Alastomuutta nähdään pelissä Byloksen mukaan siksi, että se paitsi sopii pelin maailmaan, se on myös huvittavaa.

Bylos myös kertoi, kuinka hän oli kertonut pippeleiden läsnäolosta PC-versiossa hahmosuunnittelija Jenni Saariselle, joka muuten sattuupi ilmeisesti olemaan alun perin Suomesta kotoisin, vaikka työskenteleekin parhaillaan Norjassa. Saarisella oli kuulemma peniksiä piirrellessä ollut kolmen viikon ajan ruutu täynnä ”lähdemateriaalia”.

Conan Exiles on saatavilla jo PC:lle Steam Early Accesissa. Se saapuu Xbox Game Preview’hun tämän vuoden kolmannella neljänneksellä, minkä jälkeen täysi julkaisu tapahtuu sekä Onella että PS4:llä ensi vuoden alussa.

On epäselvää, tullaanko PS4:llä näkemään peniksiä, mutta Sonyn toimintatapojen spekuloidaan olevan samansuuntaiset kuin Microsoftillakin.

Lisää luettavaa