Yksi vuoden odotetuimmista hittipeleistä sai viimein ensimmäisen arvionsa – tätä mieltä arvioija oli

30.03.2016

Harva voinee kiistää, että Dark Souls III on yksi vuoden odotetuimmista peleistä. Ultravaikeudestaan tunnetun sarjan aiempia pelejä on ylistetty kovaan ääneen useissa pelimedioissa, ja peli näki päivänvalon Japanissa 24. päivä tätä kuuta. Nyt brittiläinen lehti EDGE on arvioinut 12.4. Euroopassa ilmestyvän pelin ensimmäisenä Iso-Britanniassa ja oletettavasti myös Euroopassa.

Ensimmäinen Dark Souls sai EDGEltä 10/10, Dark Souls II 9/10 ja nyt Dark Souls III on saanut myös 9/10. Peli sai arvostelijalta ylistystä muun muassa ”tahdonvoimaa koettelevista” pomotaisteluista sekään tiukoista alueistaan, kun taas kritiikkiä sai pelin alkukolmanneksen tuttuus pelin faneille.

 

Pelin ”ällistyttävän komean” maailman kerrottiin myös olevan turhan yksinkertainen verrattuna pelintekijä Miyazakin ja From Softwaren parhaimpiin suorituksiin. Pomotaisteluiden areenoita kuitenkin kehuttiin kauniiksi ja niiden musiikkia parhaaksi Souls-musiikiksi, mitä on koskaan kuultu.

Arvioija toteaa Dark Souls 3:n pitävän pelisarjan maineen kunnossa, mutta välillä odotukset saavutetaan hieman turhankin läheltä rimaa.

Dark Souls III ilmestyy 12. huhtikuuta Euroopassa.

 

Lisää luettavaa