Xbox Onen Ryse sai vuoden tylytyksen: ”Yhtä hauskaa kuin puhelinnumeron näppäileminen!”

07.11.2013

Game Informer julkaisi eilisen puolella poikkeuksellisen tylyn ennakkoarvostelun Xbox Onen odotetusta Ryse: Son of Rome -pelistä. 22. marraskuuta ilmestyvä historiallinen toimintaseikkailu on näyttänyt visuaalisesti hyvältä, mutta siihen se ilmeisesti sitten jääkin.

”Käytin kaksi tuntia Xbox One -pelin parissa, mutta se tuntui kuin syöttäisin sattumanvaraisia numeroita tietokoneeseen, eikä suinkaan siltä, että pelaisin peliä,” kirjoittaa arvostelija.

”Se on niin tavanomainen ja ennalta-arvattava, että ryhdyin testaamaan pääsisinkö taistelut läpi yhdellä kädellä. Vasen käteni kokonaan irti ohjaimesta pystyin silti hakkaamaan tieni läpi tuhansista vihollisista vain toistamalla samaa sarjaa ad nauseum.”

Kriitikko myös vertaa Rysen pelaamista Lost -tv-sarjan saarelle eristettyyn Desmondiin, jonka tehtävä oli tietyin väliajoin näppäillä sama merkkiyhdistelmä näppäimistölle. Vaihtelua peliltä ei siis ainakaan kannata odottaa.

Game Informerin sivusto oli äskettäin pois linjoilta, mutta nyt arvostelu näyttäisi jälleen löytyvän normaalisti. Arvio on joka tapauksessa lähtenyt kiertämään viraalina foorumeilla, joten katkelmia siitä voi lukea esimerkiksi GameSpotin keskustelusta.

 

 

Lisää luettavaa