Xbox 360:lle tehtiin viime vuoden surkeimmat pelit

Metacritic-sivusto on jo vuosien ajan kerännyt yhteen niin kriitikko- kuin käyttäjäarvosanojakin pelien, elokuvien ja musiikin ihmeellisestä maailmasta.

Vuosi 2013 oli ja meni, ja käteen jäi melkoinen kasa loistavia pelejä. Metacriticin arviot yhteen keräävän arvosteluvaraston mukaan viime vuoden parhaat arviot keräsi GTA V, jonka arviokeskiarvo oli uskomattomat 97 pistettä sadasta.

Toiseksi parhaan arviokeskiarvon keräsi PS3:n yksinoikeuspeli The Last of Us, jonka keskiarvo oli 95 pistettä sadasta. Kolmanneksi parhaan keskiarvon keräsi itselleen BioShock Infinite, jonka pc- ja PS3-versioiden keskiarvo oli 94/100, Xbox 360 -version jäädessä pisteellä näiden versioiden taakse.

Xbox 360 -konsolilla on myös kyseenalainen kunnia siinä mielessä, että sille tehtiin viime vuoden ylivoimaisesti huonoimmat pelit. Double Dragon II: Wander of the Dragons (17/100), Ride to Hell: Retribution (19/100) sekä Fast & Furious: Showdown (22/100) valtasivat kökkölistan kolme ensimmäistä sijaa. Myös Ride to Hellin pc-versio tuomittiin alimpaan tuonelaan 16/100 keskiarvollaan.