The Witcherin tehnyttä puolalaiskirjailijaa ei paljon kiinnostanut pelisarjan suosio – mutta nyt hänellekin on tulossa jotakin hymyilemisen arvoista!

Puolalainen Andrzej Sapkowski on aiemmin sanonut, ettei hän sattuneesta syystä piittaa The Witcher -pelisarjan menestyksestä. Nyt tulossa on kuitenkin uusi tuote, josta hän on ehkä innostuneempi.

Sarjasta ollaan nimittäin tekemässä englanninkielinen tietokoneella tehty Netflix-draamasarja, jota työstää Platige Image S.A. -niminen firma, jolla on taustalla myös Oscar-ehdokkuus. Vielä ei ole kuitenkaan tiedossa, onko sarja täysin efekteillä tehty.

”Olen innoissani, että Netflix tekee version tarinoistani ja pysyy uskollisena lähdemateriaalille ja teemoille, joista olen kirjoittanut yli 30 vuotta”, puolalaiskirjailija sanoi, joka toimii sarjan parissa creative consultant -toiminimellä eli on ilmeisesti mukana ainakin kertomassa mielipiteitään. ”Olen innostunut yhteistyöstämme ja tiimistä, jonka tehtävänä on paimentaa hahmot henkiin”, Sapkowski jatkoi kommentointiaan virallisessa tiedonannossa.

Sarjan tuottajana toimivat Sean Daniel ja Jason Brown, joista ensin mainittu tunnetaan Muumio-elokuvista.

Lisää luettavaa