The Witcher 3- ja Skyrim-pelaajille markkinoitua ”uuden maailman parhaan roolipelin” tallennussysteemiä muutetaan – fanit silti yhä tyytymättömiä

Kompromissi kai tämäkin.

Kingdom Come: Deliverence on alkuvuoden odotetuimpia roolipelejä. Viime viikolla julkaistun ropen julkaisu ei sujunut ongelmitta, ja pelaajat ovat päivitelleet esimerkiksi teknisiä kömmähdyksiä ja pelin erikoista tallennusmahdollisuutta – tai oikeastaan sen puutetta.

Kingdom Comessa pelinsä voi tallettaa ns. lennosta käyttämällä joko nukkumalla sängyssä tai juomalla kallista ”taikajuomaa”, jonka avulla tallennus onnistuu. Monet pelaajat kaipaisivat peliin kuitenkin normaalia tallennusmahdollisuutta.

Nyt pelin tehnyt Warhorse-studio on kertonut, että seuraavaan patchiin tulee uudenlainen tallennusmahdollisuus. Pelin lopettamalla peli tallentaa itsensä siitä paikasta, missä pelaaja save and exit -nappia käyttää.

Normaalia tallennusta pelissä ei siis vieläkään ole, ja jos pelin haluaa tallentaa kesken pelin on se ilmeisesti sen jälkeen aloitettava uudelleen.

Tämän lisäksi peliin tulee paljon muitakin korjauksia etenkin tiirikoimiseen.