Wanna-be-salamurhaajat, huomio! – Alle kahden kuukauden ikäinen hittipeli laajennuksineen nyt perusversiota halvemmalla

13.12.2015

Jos pidät Assassin’s Creed -peleistä, mutta jäit lokakuussa empimään Assassin’s Creed Syndicaten hankkimista, nyt on oiva hetki napata peli tuntuvalla alennuksella. Alle kaksi kuukautta sitten julkaisu Syndicate on nimittäin seuraavat kaksi vuorokautta alennuksessa PlayStation Storen 12 Deals of Christmas -kampanjassa.

Tuorein Assassin’s Creed irtoaa nyt PS4:lle huokeampaan hintaan 44,95 (norm. 69,99€). Huomattavampaa on kuitenkin, että pelin laajennettu Gold Edition, joka tavallisesti kustantaa jopa 99,99€, on sekin tarjouksessa ja maksaa vain 54,95€. Koska Gold Edition sisältää peliin julkaistavat DLC-laajennukset sisältävän Season Passin, voit nyt siis ostaa pelin kaikkine tulevine lisäosineen halvemmalla kuin normaaliin hintaan saisi pelkän peruspelin.

Assassin’s Creed Syndicate on vastoin odotuksia saanut huomattavasti paremmat arviot kuin vuosi sitten ilmestynyt Assassin’s Creed Unity, ja sitä pidetäänkin selkeänä parannuksena edellisestä, bugien täyttämästä pelistä. PS4-version keskiarvo Metacriticissä on melko positiivinen 76.

Tiltin Juhana Petterson antoi pelille arvosanaksi 9 ja kirjoitti siitä näin:

”Ensimmäistä kertaa sitten Ezio-trilogian tuntuu, että pelisarjalla on järkevä suunta. Fryen sisarrukset ovat mainioita päähenkilöitä joita toivoisi näkevän lisääkin. Sarjan pahinta pöhöä on karsittu pois ja perustoimintoja on paranneltu niin, että hiipiminen ja vaaniminen toimii.” (Lue koko arvio tästä!)

Assassin’s Creed Syndicate on tarjouksessa PS Storen joulukampanjassa 15. joulukuuta n. klo. 14:00 asti. Alta voit vielä katsoa pelin kaksi julkaisutraileria.

Lisää luettavaa