Vuoden oudoin uutinen? – Pelihahmo esiintyy maailmankuulun muotifirman mainoksessa

26.12.2015

Vuosi on lopuillaan, mutta meillä saattaa olla yksi vuoden oudoimmista uutisista nyt tarjolla. Uusi mainos nimittäin yhdistää huippumuodin ja pelimaailman varsin oudoissa olosuhteissa.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII julkaistiin hieman yli kaksi vuotta sitten marraskuussa. Pelin Lightning-hahmon ominaisuuksiin kuului, että hän sai käyttöönsä erilaisia voimia ja loitsuja vaihtamalla asujaan taistelussa. Tämä ilmeisesti sai maailman kenties kuuluisimman muotifirman Louis Vuittonin kiinnostumaan hahmosta.

Lightning tähdittää nyt Louis Vuittonin uutta Series 4 -nimistä kampanjaa. Seuraavassa on esitteillä lyhyt teaser-video sankarittaresta Louis Vuittonin vaatteissa ja FF XIII:n taustalla soivalla remiksatulla Blinded By Light -taistelumusiikilla.

 

Luvassa on ilmeisesti useampiakin mainoksia Lightningista muotifirman vaatteissa.

Kenties erityisen omituista tässä kampanjassa on, että peli julkaistiin jo yli kaksi vuotta sitten, eikä se edes saavuttanut erityisen suurta suosiota. Metacriticissä pelin keskiarvot ovat Xbox 360:lle 69 ja Playstation 3:lle 66 pistettä sadasta. Muutenkin on rohkea veto, että uusia  aitoja vaatteita esitellään virtuaalisen hahmon päällä.

Lisää luettavaa