Vuoden järkyttävimmän flopin pelintekijätiimi rikkoi viimein hiljaisuutensa – vastasi saamaansa loputtomaan kritiikkiin

Hello Gamesin No Man’s Sky oli tämän vuoden, kenties jopa vuosikymmenen suurin pettymys. Pelin ympärillä on jyllännyt julkaisusta saakka suuri määrä kritiikkiä, koska pelistä puuttui useita ominaisuuksia, joita pelintekijät olivat ennakkoon luvanneet.

Pelistä on sen koommin annettu muun muassa laajamittaisia hyvityksiä monesta paikasta. Paljon pelaajia on myös rieponut se, että Hello Games ei ole kommentoinut tilannetta julkaisun jälkeen. Jotkut suivaantuneimmat laittoivat jopa erikoisen kampanjan pystyyn.

Nyt Hello Games on kenties kampanjankin rohkaisemana viimein avannut sanaisen arkkunsa pelin kotisivuilla julkaistun lausunnon muodossa.

”Hei,

Tällä viikolla Hello Games tulee julkaisemaan päivityksen No Man’s Skyhin. Kutsumme sitä The Foundation Updateksi, sillä olemme lisänneet kivijalan päärakennukselle ja myös koska tässä asetetaan perusta tulevaisuudelle.

Yksityiskohtaiset tiedot patchistä julkaistaan pian, ja julkaisu on myös kohta.

Saman tien viiden vuoden intensiivisen kehityksen ja No Man’s Skyn julkaisun jälkeen tiimimme käytti kuusi viikkoa päivittäen peliä 7:llä eri alustoille julkaistuilla patcheillä (viimeisin oli 1.09 syyskuun 24. päivänä, mistä voit lukea kaiken täältä http://www.no-mans-sky.com/log/). Nämä korjasivat monia tavanomaisimpia sekä kriittisimpiä bugeja ja ongelmia julkaisun jälkeen.

 

Seuraavan yhdeksän viikon aikana tuosta pieni tiimimme on tehnyt kovasti töitä Foundation Updaten kehitystöiden, testaamisen ja sertifioimisen kanssa. Tämä ei tule olemaan suurin päivityksemme, mutta se on jonkin alku.

Keskustelu No Man’s Skyn ympärillä julkaisun jälkeen on ollut intensiivistä ja dramaattista. Olemme olleet hiljaa, mutta kuuntelemme ja keskitymme kehittämään peliä, jota tiimimme rakastaa ja johon se suhtautuu intohimoisesti.

Oli kyse sitten myönteisestä tai kielteisestä palautteesta, teitä on kyllä kuultu, ja se todella auttaa meitä tekemään tästä paremman pelin kaikille.

 

Tämä päivitys tulee olemaan ensimmäinen pieni askel pitkällä matkalla. Toivomme, että voitte liittyä mukaamme.

Kiitos,

Hello Games”

Jää nähtäväksi, miten tarina tulee jatkumaan!

 

Lisää luettavaa