Viimeistä Fallout 4 -salaisuutta etsimässä: Tämä pelaaja kävi läpi jokaisen pelin terminaalin ja keräsi yli 1300 kuvaa!

31.03.2016

Viime kuussa Fallout 4:n ohjaaja Todd Howard vihjaili suurehkosta Fallout 4 -salaisuudesta, jota pelaajat eivät vielä ole löytäneet. Howard sanoi salaisuuden löytyvän ”eräästä terminaalista”, mikä sai pelaajat koluamaan pakkomielteisesti pelin lukuisia näyttöpäätteitä.

Saatat itsekin olla osallistunut ”viimeisen Fallout 4 -salaisuuden” etsintään, mutta takaamme, että omistautumisesi jää toiseksi verrattuna pelaajaan nimeltä Lavonicus. Kotaku nimittäin kertoo, että tämä kaveri on etsinyt läpi jokaisen pelin terminaalin ja joka ikisen tekstiruudun.

Eikä siinä vielä kaikki: Lavonicus on myös ottanut kuvat kaikkien terminaalien kaikista ruuduista. Hän on julkaissut kuvansa Steamin yhteisösivulla, jonne on tähän mennessä ilmestynyt yli 1300 kuvaa. Että siitä vaan selailemaan.

”Ei se niin vaikeaa ole, mutta käy todella tylsäksi,” Lavonicus kuvailee hankettaan Kotakulle. ”Käytin ruutukarttaa… Täytin jokaisen neliön pysyäkseni perässä missä olin jo käynyt. Kirjoitin myös ylös nimen jokaisesta rakennuksesta, jossa olin käynyt.”

Lavonicus ei ole ensimmäistä kertaa otsikoissa Fallout 4:n osalta. Kotakun mukaan hän on myös sama kaveri, joka kävi läpi kaikki Fallout 4:n vedenalaiset paikat. Lavonicus kertoo myös, että juuri ennen Howardin vihjailua ja terminaalietsintää, hän oli kerännyt jokaisen mahdollisen esineen pelissä ja pudottanut ne Spectacle Islandille. Lavonicus kertoo tehneensä näin nähdäkseen, kaatuisiko hänen PlayStationinsa.

Lisää luettavaa