Viime vuonna kuolleen ennustajan ohjelmaa televisiossa näyttänyt kanava haastaa Rockstarin oikeuteen GTA: Vice City -pelin takia

Amerikka, mahdollisuuksien maa.

Grand Theft Auto: Vice City -pelistä löytyy ennustajahahmo nimeltä Auntie Paulet. Auntie Pauletin ääninäyttelijänä toimi ihan oikeasta televisiosta ja omasta ennustusohjelmastaan Psychic Readers Network -kanavalla tunnettu Miss Cleo (oikealta nimeltään Yourie Harris).

Yourie Harris kuoli valitettavasti viime vuonna. Nyt Psychic Readers Network kanava on haastanut Grand Theft Auto: Vice City -pein tehneen Rockstarin oikeuteen. Oikeussyytteen mukaan kanavalla on oikeudet Miss Cleo -hahmoon, ja Rockstar mallinsi tämän luvatta peliinsä.

Psychic Readers Network -kanavan mukaan he markkinoivat vuosien varrella Miss Cleo -hahmoa yli 100 miljoonalla dollarilla, ja siksi(kin) osa Rockstarin Vice City -voitoista kuuluu heille.

Kun ottaa huomioon, että Grand Theft Auto: Vice City ilmestyi 15 vuotta sitten, niin vähäsen tämä nyt vedätykseltä haiskahtaa. Amerikassa kaikki on kuitekin mahdollista.