Viime vuoden kohtalaisesti menestynyt roolipeli saa yllättäen jatkoa – julkaisu jo alkuvuodesta 2018

31.05.2017

Muistatko kuulleesi pelistä nimeltä I Am Setsuna?

Kyseessä oli viime heinäkuussa ilmestynyt roolipeli, joka on julkaistu PC:lle, PS4:lle, PS Vitalle ja Nintendo Switchille. Metacriticissä peli on saavuttanut 70–75 pisteen keskiarvon versiosta riippuen. Switchille peli saapui tänä vuonna maaliskuussa.

Kaikkein parhaiten peli muistetaan sen retromaisesta, vanhalle ajalle kumartelevasta ulkoasusta ja pelimekaniikasta, jotka ovat onnistuneet luonnollisestikin jakamaan ihmisiä melkoisesti.

Nyt Square Enixin julkaisemasta pelistä ollaan yllättäen saamassa uusi osa jo aikaisin ensi vuonna. Uuden osan nimi on Lost Sphear (tämä ei ole typo).

Pelifirman mukaan peli alkaa yksinäisestä kaupungista, jossa nuori poika nimeltä Kanata herää painajaisesta ja huomaa kotikaupunkinsa hiljalleen katoavan. Peliin lupaillaan aikaisempaa kehittyneempää pelattavuutta ja uudenlaista taistelusysteemiä, jonka avulla pelaajat voivat taktikoida paremmin ja vaihtaa sijoittumistaan kesken taistelun. Lisäksi pelin useita tutkittavia ympäristöjä luonnehditaan saumattomiksi.

Toivotaan, että kakkososa onnistuisi olemaan vielä ykköstäkin parempi. Alta traileri.

 

Lisää luettavaa