Vihaatko Call of Duty -pelisarjaa? Beyond the Call to Duty saa ne tuntumaan upeilta viihdeteoksilta

Kypärä päähän! Et tule selviytymään ilman sitä!

13.04.2024

Viisi erikoisjoukkojen sotilasta lähtee suorittamaan tavallista rutiinitehtävää. Keikka kääntyy kuitenkin aivan muunlaiseksi elävien kuolleiden hyökätessä heidän kimppuun. Eikä tämä ole mikään tavanomainen horde-rähinä: tässä on nyt käsissä koko maailman tulevaisuus!

Ei, tämä ei ole Call of Duty -elokuva. Tällä ei ole mitään tekemistä Activisionin tai kyseisen pelisarjan kehittäjien kanssa. Tämä elokuva on täydellinen huijaus.

Beyond the Call to Duty (2016) on häikäilemätön rahastusyritys. Call of Duty: Undead -työstönimellä kasattu toimintakalkkuna on sellainen roskaelokuva, ettei sen olemassaoloon usko ennen sen näkemistä. Painotetaan vielä: elokuvalla ei ole yhtikäs mitään tekemistä Call of Duty -pelisarjan kanssa, vaikka itse julistekuvakin on kuin suoraan siitä napattu.

Leffan IMDb-keskiarvo on uskomaton 1,6. Että sellaisesta tuotteesta on kyse.

Jos haluat haastaa itsesi voit tehdä sen nyt aivan ilmaiseksi. Elokuvan voi nimittäin katsoa täysin maksutta Plex-suoratoistopalvelusta. Mitään rekisteröitymistä ei tarvita, sen kun laittaa leffan pyörimään. Suomitekstitystä ei rainassa ole.

Mutta varaudu kypärällä! Et selviydy elokuvan loppuun saakka ilman sitä! Vaan jos Call of Duty -pelisarja kuuluu inhokkeihisi, saa tämä elokuva näyttämään ne aivan uskomattoman upeilta viihdeteoksilta!

Oletko valmis? Klikkaa tätä.

Lisää luettavaa