VelocityOne Flightstick lensi kauppoihin

Xboxille suunniteltu lentokeppi, joka toimii myös Windows-tietokoneissa.

18.11.2022

Turtle Beach VelocityOne Flightstick -lento-ohjain on nyt saatavilla. Tämä Xbox Series X|S:lle, Xbox Onelle ja Windows-tietokoneille suunniteltu ohjain on valmistajansa mukaan ”tulevaisuuden pelilentotikku.”

Olitpa sitten ilmataistelun tai avaruuden ässä, VelocityOne Flightstick on kaikkiin lentämisen muotoihin suunniteltu joystick. Se tarjoaa immersiiviset ja tarkat kontrollit parhaiden ilma- ja avaruuslentosimulaatio- sekä taistelupelien nauttimiseen. Sauvassa on kahdeksan ohjausakselia, mukaan lukien kosketuksettomat hallianturit X- ja Y-pääakseleissa, jotka mahdollistavat tarkan ohjauksen, kun taas kaksi monitoimivipua ohjaavat päämoottorin tehoa ja ohjauspintojen säätöä. VelocityOne Flightstickin tarkka nanotrimmipyörä mahdollistaa korkeuden hienosäädön, ja OLED-hallintanäyttö helpottaa säätöjä. Lisäksi VelocityOne Flightstick tarjoaa Xbox- ja Windows-tietokoneiden pelaajille lukuisia lento-ohjausmahdollisuuksia 27 ohjelmoitavalla painikkeella, pikaliipaisimella, integroidulla ohjauslevyllä ja Bluetooth-yhteydellä liitännäissovellukseen.

VelocityOne Flightstick on saatavilla nyt hintaan 135,99 euroa.

VelocityOne Flightstick -ohjaimemme tarjoaa sim-pelaajille taivaalla ja avaruudessa vertaansa vailla olevan, modernin ohjainkokemuksen, joka on valmis tämän päivän ja huomisen AAA-luokan lentopohjaisiin peleihin”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”VelocityOne Flightstick on täydellinen Microsoft Flight Sim 2020:n, X-Planen, Elite Dangerousin, War Thunderin, Star Citizenin, Everspacen ja Star Wars -lentopelien faneille, halusitpa sitten lentää rennosti tai lähteä rakettimatkalle avaruuden halki. Kun VelocityOne Flightstick on nyt lisätty kasvavaan VelocityOne-tuoteperheeseemme, sekä lentosimulaattori- että peliyhteisöt voivat lentää luottavaisin mielin tietäen, että heidän käsissään oleva ohjain tarjoaa ylivoimaisen suorituskyvyn.”

Katso esittelyvideo:

Lisää luettavaa