Vedessä kelluva Epicboom on kaksikiloinen matkakaiutin isolla bassoelementillä

Musaa missä oletkin.

06.09.2023

Ultimate Ears -matkakaiuttimet tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaasta äänentoistosta sekä näyttävästä ja värikkäästä muotoilusta. Ensiluokkaisen akustiikan ja jylhän bassotoiston ohella langatonta EPICBOOM-kaiutinta kehitettäessä on kiinnitetty huomiota sen ympäristötekijöihin. Valmistuksessa onkin hyödynnetty tehokkaasti kierrätysmateriaalien käyttö. Kaiutinpinnoite on kierrätettyä polyesterikangasta ja jopa 59 prosenttia kaiuttimen muoviosista on valmistettu kierrätysmuovista. Lopputuloksena on uudenlainen 360 asteen säteellä soiva kaiutin, joka täyttää äänentoiston tarpeet helposti niin sisällä kuin ulkonakin.

”Suunnittelemme tuotteemme asiakkaamme ja heidän elämäntyylinsä mielessämme”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Jonah Staw. ”Asiakkaamme haluavat jyhkeää äänentoistoa helposti kannettavassa muodossa ja juuri tähän tarpeeseen EPICBOOM myös vastaa. Kaiutin toistaa ääntä korkealuokkaisesti Ultimate Earsille ominaisella tavalla ja enemmän kuin riittävällä äänenvoimakkuudella. Olemme innoissamme saadessamme tuotteen osaksi valikoimaamme, sillä se eittämättä on mukana elämää suuremmissa ja eeppisissä hetkissä.”

1979 grammaa painavan EPICBOOM-kaiuttimen 4,6 tuuman bassoelementti tuo syvyyttä alataajuuksiin. Äänentoisto onnistuu myös vaikkapa uima-altaassa, sillä IP67-standardin mukaisesti suojattu kaiutin on vesi- ja pölytiivis sekä rakenteeltaan kelluva.

Kaiutin toistaa ääntä yhdellä latauksella jopa 17 tunnin ajan. Langaton Bluetooth-yhteys toimii jopa 55 metrin etäisyydelle ja on yhteensopiva useimpien Bluetooth-äänilähteiden kanssa. Käyttöönotto on helppoa NFC-yhteensopivien puhelinten kanssa, sillä yhteys puhelimen ja kaiuttimen välillä muodostuu automaattisesti kevyellä kosketuksella. Kaiuttimessa on myös merkkivalo akunvaraukselle ja USB-C-liitäntä lataamista varten.

Uusitulla BOOM-sovelluksella voidaan hallita kaiuttimen taajuuskorjaimen esiasetuksia. Niistä löytyy vaihtoehtoja eri musiikkimieltymyksiin sekä omansa elokuville, peleille ja podcasteille. Lisäksi mukana on uusi asetus syvärentoutumiseen. Sovelluksella voidaan myös hienosäätää diskantti-, keski- ja bassoääniä. Eri äänentoistoasetukset voidaan valita helposti tekemisen mukaan vaikkapa joogaan, meditointiin, kotibileisiin tai rantatunnelmiin.

Lisäksi sovelluksen PartyUp-toiminnolla voidaan yhdistää langattomasti useampi Ultimate Ears -kaiutin yhdeksi kokonaisuudeksi. PartyUp-yhteensopivia malleja ovat EPICBOOM, BOOM, BOOM 2, BOOM 3, MEGABOOM, MEGABOOM 3 ja HYPERBOOM. Hyödyntämällä sovelluksen ulkoilmatehostusta kaiuttimien äänentoisto nostaa fiiliksen entistäkin vaikuttavammalle tasolle. BOOM-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.

Ultimate Ears EPICBOOM on nyt saatavilla valkopunaisena ja mustakeltaisena hintaan 379 euroa.

Lisää luettavaa