Varrotko jo Mass Effect: Andromedaa? Julkaisijan sanojen mukaan saatat joutua odottamaan pidempäänkin

17.11.2016

Niin milloinkas sen Mass Effect: Andromedan pitikään ilmestyä?

Tuorein traileri puhui keväästä 2017, mikä ehkäpä jo osin antoikin olettaa, että kyseessä on lähinnä epämääräinen suuntaviiva. Useinhan julkaisijat joutuvat kuitenkin hyvissä ajoin jo lähettämään pelit painoon ja jakeluun.

Nyt EA:n Blake Jorgensen on vastaillut kysymyksiin uudesta roolipelimoukarista.

Mass Effect on mahtava brändi, ja moni pelaaja rakastaa sitä ja sen sci-fin sekä toiminnan yhdistelyä. Tämä on varmastikin yksi mahtavimmista Mass Effecteistä, mitä olen ikinä nähnyt. Kyseessä on yksinkertaisesti upea tuote.

Jorgensen myös selitti, ettei firma vielä tiedä tullaanko peli julkaisemaan ensimmäisellä neljänneksellä (ennen maaliskuun loppua) vai vasta aikaisin seuraavalla neljänneksellä. Eikä heillä ilmeisesti taloudellisesti ole kiirettäkään asian kanssa.

Uskon sen myyvän hyvin sekä ensimmäisellä neljänneksellä että sitä seuraavalla neljänneksellä. Emme ole vielä lyöneet lukkoon tarkkaa julkaisupäivää, mutta se tulee todennäköisesti olemaan lähellä ensimmäisen neljänneksen loppua tai aikaisin seuraavalla neljänneksellä. Emme tiedä vielä, mutta se riippuu siitä, milloin tuote on täysin valmis. Loppujen lopuksi kyseessä on tuote, joka tulee myymään hyvin yhdestä kolmeen neljännekseen. Jatkamme Mass Effectin myymistä, ja se on tärkeää bisneksellemme pitkässä juoksussa.

Eipä ihme, että viime trailerissakaan ei vielä juuri pelikuvaa näkynyt. Tokkopa tuolla kiire tosin on.

Lisää luettavaa