Vantum on ergonominen ja yli vuosikymmenen takuulla varustettu pelituoli

Logitech ja muotoilusta tunnettu Herman Miller tuovat pelituoliin mukautuvuutta ja miellyttävää istuintuntumaa.

07.10.2022

Vantum-pelituoli on suunniteltu sopimaan kaikenlaisille pelaajille ja tukemaan ajanvietettä hyvinvoinnista tinkimättä. Pelituolin suunnittelufilosofia noudattaa ajatusta käytännöllisyyden, säädettävyyden ja käyttömukavuuden yhdistämisestä.

Vantum tukee aktiivista eteenpäin nojautuvaa asentoa, jonka on todettu parantavan keskittymiskykyä ja parantavan reagointiaikaa. Nämä ovat molemmat tärkeitä tekijöitä erityisesti kilpapelaamisessa. Tukeakseen tätä peliasentoa, Vantum on suunniteltu siten, että tuolilla istuttaessa asento on ryhdikäs, eikä niinkään taaksepäin nojaava. Sekä tuolin istuinosa että selkänoja edesauttavat pelaajan ryhtiä tukien alaselkää ja lantiota, mikä vähentää lyyhistymistä ja väsymistä.

Istuimessa on myös monipuoliset säätöasetukset, joista on helppo valita itselle sopiva asento. Säätimissä on selkeät numeromerkinnät, joten oman suosikkiasetuksen löytäminen on helppoa. Pelituolin niskatuki tukee päätä rentouttavalla tavalla, mikä vähentää niskaan kohdistuvaa rasitusta, kun pelaaja ei ole eteenpäin nojautuvassa aktiiviasennossa.

Vantum on myös ensimmäinen pelituoli, jossa on oma tukityyny yläselälle. Tämä rintakehän selkäpuolelle asettuva tuki auttaa yläselkää, niskaa ja päätä asettumaan oikeaan ja rentouttavaan asentoon. Yhdessä niskatuen kanssa yläselän tukityyny auttaa pelaajaa rentoutumaan pelisessioiden välillä. Tästä on erityisesti apua pitkäksi venyvissä peliturnauksissa.

Olipa kyse eteenpäin nojautuvasta asennosta tai rentouttavasta taukohetkestä otteluiden välillä, Vantumin joustavat pehmusteet ja ainutlaatuiset materiaalivalinnat tukevat pelaajaa jämäkästi. Pehmusteet tukevat pelaajaa asennosta riippumatta ja auttavat tasapainon sekä verenkierron ylläpitämisessä. Istuimen verhoilu on sataprosenttisesti kierrätettyä huippuluokan tekstiilimateriaalia.

Vantum-pelituoli on valmistettu korkealaatuisista ja vastuullisesti valituista materiaaleista, kuten painevaletusta alumiinista ja lasilla vahvistetusta nailonista. Värivaihtoehtoina on valkoinen, punainen ja musta. Pelituoli on huolellisesti testattu eri käyttöolosuhteissa ja sillä on valmistajan 12 vuoden takuu.

Herman Miller Vantum tulee myyntiin 1 382 euron kuluttajahintaan.

Lisää luettavaa