Vanha kunnon Top Spin tekee kaivatun paluun – seuraava osa julkaistaan yllättäen jo huhtikuussa!

Top Spin tulee jälleen.

12.03.2024

Tennissarja Top Spin tekee paluun huhtikuun 26. päivä kokonaan uuden pelin muodossa.

Top Spin 2K25 esittäytyi lyhyen kiusoitteluvideon ja yksityiskohtien kera. Mukana on reilusti nykyisiä ja uraansa lopetteleita tennispelaajia, toistaiseksi ovat vahvistuneet Andre Agassi, Carlos Alcaraz, Roger Federer, Coco Gauff, Steffi Graf, John McEnroe, Emma Raducanu,  Iga Świątek, Frances Tiafoe sekä Serena Williams. Näistä McEnroe on päätynyt harjoittelumoodina toimivan TopSpin Academyn neuvonantajaksi.

Autenttisuutta puolestaan haeskellaan oikeilla tennisareenoilla, joista mukana ovat ainakin Rod Laver Arena (Melbourne), Court Philippe Chatrier (Pariisi), Centre Court (Lontoo), Arthur Ashe Stadium (New York) sekä Indian Wells Tennis Garden (Indian Wells) – yhteensä kenttiä on hulppeat 48 kappaletta. MyCareer-pelimuoto heittää pelaajat etenemään itse tehdyn hahmon uralla aina toinen toistaan merkityksellisimpiä otteluita ja areenoja kohti.

Top Spin 2K25 julkaistaan peräti neljänä versiona, jotka poikkeavat toisistaan niin hinnaltaan kuin sisällöltäänkin. Tarjolla ovat Standard Edition, Cross-Gen Digital Edition, Deluxe Edition sekä Grand Slam Edition. Alustojen välinen ristiinpeluukin on mukana. Lisätietoja voi lueskella FAQ-sivustolta, täältä.

Hangar 13 -studion kehittämä Top Spin 2K25 julkaistaan 26. päivä huhtikuuta pc:lle sekä Xbox- ja PlayStation-konsoleille – Grand Slam -version ostavat pääsevät pelaamaan jo samaisen kuun 23. päivä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa