Uuttera kriitikko puski jo ulos ensimmäisen arvion Bethesdan uusimmasta – hitti vai huti?

Dishonored 2 on pyörinyt viime aikoina paljon otsikoissa, eikä suotta – kyseessä on jatko-osa kriitikoiden ja pelaajien ylistämälle kekseliäälle räiskinnälle.

Uutisoimme pelin julkistustrailerista eilen, mutta nyt on luvassa tietoa pelin ilmeisesti ensimmäisestä virallisesta arviosta, jonka on kirjoittanut ThisGenGaming, jolla ei oletettavasti kuitenkaan ole ollut kovinkaan paljon aikaa pelata peliä, sillä Bethesda ei enää anna pelimedioille etumatkaa. Peli julkaistaan huomenna myös Suomessa, mutta ennakkotilaajat ovat saaneet pelinsä jo tänään. Aikavyöhykkeiden eroista johtuen on vaikea sanoa, kuinka kauan tällä ensimmäisellä arvostelijalla on ollut aikaa pelata peliä, mutta varsin haipakkaa on hänellä taatusti pitänyt.

Arvostelu antoi joka tapauksessa Dishonored 2:lle arvosanaksi 9/10, mikä luonnollisestikin on varsin kunnioitettava saavutus – etenkin kun Bethesdan uusi arvostelukopiokäytäntö on herättänyt paljon huolta viime aikoina. Arvostelija kehuu peliä vuolaasti nostaen huonoista puolista esiin lähinnä ainoastaan latausajat alueelta toiselle siirryttäessä. Toistaiseksi siis näyttäisi, että peli saattaa hyvinkin olla ostamisen väärti.

Lisää luettavaa