Uusnatsit ja rasistit innoissaan uudesta Angry Birds -elokuvasta: ”Vihdoinkin islamin vaaroista puhutaan myös viihteen keinoin”

01.02.2016

Tulevan Angry Birds -elokuvan traileri tuli nähtäväksi YouTubeen viime viikolla. Nyt uusnatsit ja rasistit ovat ottaneet trailerin lempipätkäkseen internetissä.

Syy tähän on hieman kummallisempi. Rasistien ja ulkomaalaisvihaajien mukaan elokuva on selvästi vertauskuva Euroopan pakolaistilanteesta. Rasistien mukaan trailerissa nähtävät possut edustavat islamia ja maahanmuuttajia, kun taas linnut ovat pahaa-aavistamattomia eurooppalaisia. Monet rasistit ovat sitä mieltä, että Angry Birds -elokuva on tervetullut osoitus siitä, että äärioikeisto saa äänenpainonsa kuuluviin nyt jo lasten viihteessäkin.

Tsekkaile video alta ja päättele itse. Varoituksen sanana kerrottakoon, että kommenttikenttää ei kannata lukea, mikäli haluaa säilyttää mielenterveytensä.

Lisätietoa salaliittoteorioista elokuvan ympärillä löytyy täältä. Epäilemättä Roviolla ollaan vähemmän innoissaan teorioista. Odotellaan, josko sieltä saataisiin kommenttia asiaan.

Lisää luettavaa