Uusnatsijärjestöön 18-vuotiaana soluttautuneelta ja henkihieveriin hakatulta peli, joka sijoittuu natsi-Saksaan

04.09.2016

Luc Bernard soluttautui 18-vuotiaana kotikaupunkinsa Besançonin alueella toimineeseen uusnatsijärjestöön. Tavoitteena hänellä oli olla järjestössä niin kauan, että hän näkisi heidän tekevän jotain laitonta, jonka jälkeen hän saisi raportoitui heidät poliiseille.

Uusnatsit saivat kuitenkin selville Bernardin suunnitelmat, hakkasivat hänet henkihieveriin ja jättivät paikalliselle pellolle kuolemaan.

Bernard selvisi väkivallanteosta, ja on tuonkin välikohtauksen jälkeen jatkanut omalla tinkimättömällä linjallaan. Nyt hän on tekemässä peliä Imagination Is the Only Escape, joka sijoittuu vuoden 1942 tapahtumiin ja natsien aikaiseen Saksaan. Pelissä nuori juutalaispoika pakenee Pariisista natsien kauheuksien keskeltä.

Bernard kertoo seikkailupelin olevan yhtä paljon peli kuin kertomus siitä, millaista on paeta kauhutekoja omaan mielikuvitukseensa. Osa pelin tapahtumista sijoittuukin pelin päähahmon mielikuvitusmaailmaan.

Bernard on tehnyt peliä kahdeksan vuoden ajan. Hn on tehnyt sopimuksen Sonyn kanssa pelin julkaisusta episodimuodossa, ja ensimmäisen osan pitäisi ilmestyä ensi vuonna PS4:lle.

Lisää luettavaa