Uusi Walking Dead -sarja julkistettiin – hupaisasta mainoskuvasta tuli heti meemi

"Don't dead open inside"?

08.03.2022

AMC lypsää The Walking Dead -hittisarjaansa nyt oikein huolella. Hiljattain julkistettiin jo viides emosarjasta irroitettu spinoff-sarja, ja tällä kertaa keskiössä ovat Lauren Cohanin esittämä Maggie sekä Jeffrey Dean Morganin esittämä Negan. Tämä epätodennäköinen kaksikko seikkailee sarjassa ilmeisesti New Yorkin Manhattanilla, ja show’n nimeksi on ilmoitettu Isle of the Dead. Ensi-ilta on joskus vuonna 2023. Aiheesta kertoo muun muassa The Hollywood Reporter.

Sarjaa promotoidaan myös ensimmäisellä mainoskuvalla, ja tämä kuva onkin saanut vitsit lentämään aika huolella. Kuvassa nähdään tutunlainen suljettu ovi, johon on kirjoitettu varoitus, ettei kannata avata, koska sisällä on pelkkiä kuolleita. Vaan mitenkäs tuo teksti on oikein sommiteltu?

Graafikko on ladellut ”Don’t Open, Dead Inside” -tekstin kuvaan niin, että jokainen nettimeemejä seurannut lukee 100% todennäköisyydella tekstin muodossa ”Don’t Dead Open Inside”. Kuinka ollakaan, jokaisen uudesta sarjasta kertoneen uutisen kommenttikenttä on täyttynyt vinoilusta. Vähän epäilyttää, olisiko tämä älynväläys ollut jopa tarkoituksellinen – leviäähän tieto uudesta sarjasta nyt huomattavasti tehokkaammin kuin tylsemmällä kuvalla. Katso otos alapuolelta:

 

Lisää luettavaa