Uusi huvittava luku Samsung vs. GTA-modaajan räjähtävät kännykät -parodia – juttu sen kuin saa koomisia käänteitä

Okei, siltä varalta, että et ole lukenut Tiltin kahta uutista tai muutoin kuullut tästä episodista, niin tarjotaanpa lyhyt historiantunti – tai no minuutti.

Samsungin Galaxy Note 7 on tuonut jättifirmalle valtavasti huonoa mainetta. Uuden mallin puhelimet nimittäin ovat tavanneet kirjaimellisesti räjähtää käyttäjien käsiin valmistusvirheen vuoksi.

Noh, joku päätti tehdä tästä hassunhauskan modin GTA:han. Modi muuttaa pelin sticky bomb -nimiset, erilaisiin pintoihin kiinni jäävät räjähteet kyseisiksi puheliksi. Samsung ei tästä tykännyt, vaan vaati Youtubea poistamaan videon tekijänoikeuslain nojalla. Tämä antoi firmasta monille kovin pikkusieluisen kuvan, mikä puolestaan sai muut samaa modia esittelevät Youtube-videot leviämään kulovalkean lailla.

Uusin käänne jutussa on, että Youtube palautti alun perin poistetun ja ilmiannetun videon takaisin palveluun. Tämä puolestaan johtunee siitä, että modaaja on itse tehnyt käyttämänsä Samsung-mallin peliin, eikä tällainen pieni parodia käyttö ilmeisesti muutenkaan ole aivan niin vakavaa, kun kyseessä kuitenkin on valtavan tunnettu yritys.

Että se siitä, Samsung. Kannattiko?

YouTube video

Lisää luettavaa