Miksi peleissä on nykyään niin usein toimivuusongelmia? – Uusi Hitman sai päivityksen, josta koitui lähinnä suurta vahinkoa

15.03.2016

Elämme erikoisessa maailmassa, jossa pelit harmillisen usein julkaistaan jokseenkin keskeneräisenä. Toisaalta miksipä ei julkaistaisi – melkein kaikillahan on kuitenkin nettiyhteys, jonka kautta saa sitten ladattua pelinsä haavoille laastarin. Näin ollen tiukoilla aikarajoilla työskentelevien pelintekijöiden ei tarvitse tehdä viimeistä viilausta ennen pelin lähtemistä painoon, vaan vasta sen jälkeen.

Myös viime viikolla julkaistu uusi Hitman-peli sai 1.02-nimisen päivityksen tänään. Kyseinen päivitys korjaa muutamia ongelmia pelissä, mutta samalla se tuo mukanaan muutamia astetta isompia vikoja. Pelinsä tietyillä ehdoilla ennakkoon tilanneet saivat peliinsä niin kutsutut The Requiem Packin sekä The Blood Money Packin, mutta päivityksen myötä ne ovat vähintäänkin useilla pelaajilla tipotiessään.

Päivityksen asentamisen mukana on myös joidenkin raporttien mukaan tullut entistä enemmän yhteysongelmia, minkä lisäksi mukaan on tullut ruudulle uusi ase-HUD, jota ei saa säädettyä pois käytöstä.

Redditissä joku käyttäjä on saanut ladattavan DLC-pakkauksensa toimimaan laittamalla sen uudestaan lataukseen PS Storen nettisivustolta, jossa The Requiem Packin kohdalle oli ilmestynyt aiemmasta toimimisesta huolimatta jälkeenpäin latausvirhe.

Hitman-tekijät luonnollisestikin yrittänevät korjata ongelman mahdollisimman nopeasti.

 

Lisää luettavaa