Uusi Ghostbusters on ehkä hyväkin, mutta sen lisenssipelille sataa lokaa niskaan

Uusi Ghostbusters-elokuva saa Suomessa ensi-iltansa ensi viikolla, mutta elokuvan kylkiäisenä ilmestynyt Ghostbusters-lisenssipeli lienee ehtinyt jo kauppoihin. Siinä missä ensimmäiset arviot kertovat elokuvan olevan itseasiassa ihan mukiinmenevä, ei kriitikoilla näyttäisi olevan paljonkaan hyvää sanottavaa FireForge Gamesin pelistä.

Ghostbusters tarjoaa harvinaisia hetkiä, joina se ei tunnu täydeltä ajanhukalta”, tylyttää esimerkiksi Gamespotin kriitikko. ”Mutta enimmäkseen se on omituista löntystelyä lähes tyhjien, vaivalloista tasojen halki, jotka toistavat tolkuttomasti itseään. Jopa elokuvien ja neljän pelaajan co-op -räiskinnän vannoutuneille faneille Ghostbusters on pettymys.”

Pelin PlayStation 4 -version keskiarvo Metacriticissä on todella heikko 33, ja käyttäjien antama arvosana vain naurettava 1,1. Peli on julkaistu myös PC:lle ja Xbox Onelle, mutta näille versioille ei ole vielä tarpeeksi arvioita keskiarvoa varten.

Josko siis Ghostbusters-elokuva yllättääkin katsojat ensi viikolla positiivisesti, ei peli ainakaan vaikuta järkevältä sijoitukselta.