Uudistettu Insta360-toimintakamera kuvaa 360 asteen videoita 6K-tarkkuudella

Kuvaa vaikka veden alla.

30.06.2022

Modulaarinen Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition -toimintakamera mahdollistaa 360 asteen videot ja valokuvat. Kahdella yhden tuuman kuvasensorilla varustettu Leica-linssimoduuli kykenee kuvaamaan 360 asteen videoita 6K-tarkkuudella tai valokuvia 21 megapikselin tarkkuudella.

360 asteen kamera mahdollistaa videoiden kohdistamisen ja leikkaamisen monipuolisesti jälkikäteen mihin suuntaan tahansa. Toiminta pysyy aina näkyvissä ja kameralla voi toteuttaa erikoisia kuvakulmia, kuten kuvauskopterin kaltaisia ilmakuvia. Kameran tekoäly osaa myös analysoida videon mielenkiintoisimmat kohdat tai vauhdikkaimmat hetket automaattisesti ja luoda niistä lopullisen videon.

Modulaarisen rakenteen ansiosta kameran linssejä ja muita osia voidaan vaihtaa helposti. Kevytrakenteisen ja kompaktin toimintakameran rungon muodostavat akkualusta ja koko laitteen keskusyksikkönä toimiva ONE RS Core -näyttömoduuli. Uudistettu FlowState-kuvanvakautus tapahtuu nyt jo kamerassa. Näin videot voidaan tallentaa suoraan MP4-tiedostoiksi, ja ne ovat jaettavissa ilman sovelluksen jälkikäsittelyä.

Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition tarjoaa monipuolisen valikoiman kuvaamista helpottavia ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi parannettu hämäräkuvaus ja värikylläisyys sekä HDR-kuvaus. Kamera on myös vedenpitävä viiden metrin syvyyteen asti. Erikseen hankittava sukelluskotelo mahdollistaa kuvaamisen jopa 60 metrin syvyydessä.

Äänitallennusta varten kamerassa on sekä kolmen mikrofonin järjestelmä että taustamelua vähentävä algoritmi. Mikrofonissa on myös yhdysrakenteinen tuulensuoja, joka ehkäisee tuulen aiheuttamaa kohinaa ulkona kuvatessa. Kameraan on lisäksi erikseen hankittavissa ulkoisia mikrofoneja tukeva 3,5 millimetrin mikrofonisovitin.

Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition tulee saataville elokuun alussa hintaan 999 euroa. Se sisältää näyttömoduulin, akkurungon ja Leica 360 -linssimoduulin.

Lisää luettavaa