Unohtakaa World of Warcraft – Rachet & Clank näyttää oikeasti hyvältä pelileffalta

World of Warcraft -leffa on varmasti vuoden suurin videopeliin perustuva elokuva, mutta sen trailerit ovat herättäneet ristiriitaisia tunteita. Rachet & Clank -leffa näyttää sen sjaan alustavasti vähintään tämän vuoden kiinnostavimmalta pelileffalta, ellei peräti historian parhaalta (ottaen tietysti huomioon, että peleihin perustuvien leffojen historia ei ole kovin valoisa).

Yhdysvalloissa 29. huhtikuuta ensi-iltansa saava Ratchet & Clank perustuu osittain alkuperäiseen, vuoden 2002 Ratchet & Clank -peliin, mutta sitä on kuviteltu siinä määrin uudelleen, että leffan kylkiäisenä ilmestyy myös kokonaan uusi peli PlayStation 4:lle.

Leffasta on nähty materiaalia aiemminkin, mutta alla oleva tuore klippi todistaa jälleen, kuinka vakuuttavaa jälkeä on luvassa. Pelistudio Insomniac Games on ollut mukana leffan tuotannossa ja sen tarinan on kynäillyt Insomniacin käsikirjoittaja T.J. Fixman. Myös monet pelisarjan alkuperäiset ääninäyttelijät ovat mukana tutuissa rooleissaan.

Toistaiseksi ei ole tietoa, tuleeko Ratchet & Clank minkäänlaiseen levitykseen Suomessa. Jos leffa menestyy hyvin Yhdysvalloissa, se voisi kuitenkin edesauttaa elokuvan rantautumista myös meikäläisiin teattereihin.

YouTube video

Lisää luettavaa