Unohtakaa Battleship ja muut turhat pelifilmatisoinnit – Tetriksestä tekeillä scifi-elokuva!

Mortal Kombatista elokuvan tehnyt yhtiö kääntää seuraavaksi katseensa legendaariseen palikkapeliin.

Pelifilmatisoinnit ovat likimain elokuvateollisuuden surkeimpia tuotoksia, etenkin jos mukaan lasketaan Uwe Bollin ohjaukset. Siksipä moni tuskin pidättää henkeään odottaessaan Threshold Entertainmentin seuraavaa tuotantoa.

Mortal Kombatin (1995) aikoinaan tuottanut yhtiö on nimittäin hankkinut oikeudet Tetris-elokuvaan, josta tulee The Wall Street Journalin mukaan ”erittäin suuri, eeppinen scifi-elokuva”. Thresholdin toimitusjohtaja Larry Kasanoffin mukaan elokuvassa ei kuitenkaan tulla näkemään Tetriksen tuttuja geometrisia palikoita.
Tetris ei siis tule olemaan animaatio, vaan näytelty elokuva. Paljon tämän enempää projektista ei sitten tässä vaiheessa tiedetäkään, eikä elokuvalla ole toistaiseksi edes ohjaajaa.

Elokuvamaailmaa seuraava ei voi välttyä vertaamasta Tetristä viime vuotiseen Battleshipiin, joka samaan tapaan otti klassisen pelikonseptin ja liimasi päälle scifi-rymistelyn, joka ei oikeastaan liity mitenkään alkuperäiseen peliin. Jopa tekeillä olevilla Warcraft ja Assassin’s Creed -elokuvilla on paremmat mahdollisuudet onnistua tarjoamaan aidosti viihdyttävä elokuvakokemus.

 

 

Lisää luettavaa