Uncharted-kokoelma päivättiin PS5:lle – mukana paljon toivottuja uudistuksia

Uncharted: Legacy of Thieves Collection nähdään PS5:llä tammikuussa.

07.12.2021

Kaksi Uncharted-peliä yhteen niputtava Uncharted: Legacy of Thieves Collection on saanut julkaisupäivän, joka koittaa PS5:llä 28. tammikuuta.

Paketin myötä Uncharted 4: A Thief’s End ja Uncharted: The Lost Legacy saavat kumpikin liudan pelattavuutta kohentavia uudistuksia, joihin lukeutuvat niin nopeammat lataustauot kuin tuki DualSense-ohjaimen ominaisuuksille. Mukana on myös kolme grafiikka-asetusta. Näistä Fidelity panostaa natiiviin 4K-resoluutioon ruudunpäivityksen rullatessa 30 ruutua sekunnissa. Performance-tila nostaa sen sijaan ruudunpäivityksen pitkään kaivattuun 60 kuvan sekuntivauhtiin. Perfomance+-tilassa puolestaan Naten ja kumppanien seikkailusta päästään nauttimaan 120 kuvan ruudunpäivityksellä ja 1080p-tarkkuudella.

Alkuperäisen PS4-version omistajat saavat PS5-painokset itselleen kympillä, kun taas uusille tulokkaille kokemus kustantaa 49.99 euroa. Uncharted 4:n päivitys PS5-versioon ei tosin onnistu, mikäli peli löytyy ainoastaan omasta Plus-pelikirjastosta. Lisäksi mainittakoon, että PS4-versioista tuttu moninpeli loistaa poissaolollaan kokoelman kumpaisestakin pelistä.

Ensi vuoden aikana Uncharted: Legacy of Thieves Collectionin on tarkoitus suunnistaa myös pc:lle. Julkaisuajankohtaa pc-versiolle ei vielä annettu.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa