Tyttöystävä halusi seksiä, poika vain jatkoi pelaamista – arvaatko jo, mikä peli vei miehen mennessään?

Ei nyt ihan täydelliseltä poikakaverilta kuulosta tämä kaveri.

04.03.2022

Olkoon tämä varoittava esimerkki kaikille peli-intoilijoille: älkää unohtako harrastuksenne lomassa niitä oikean elämän lähimmäisiänne, jotka ovat vierellänne. Gamingbible uutisoi Redditissä yleisöä huvittaneesta keskustelusta, kun nuori naisihminen pyysi apua ihmissuhdeongelmaansa. Tyttö ja hänen poikaystävänsä olivat saaneet pitkästä aikaa tilaisuuden viettää iltaa yhdessä, mutta miehenpuolikas käytti senkin ajan vain Elden Ringin pelaamiseen.

”Meillä ei ole usein mahdollisuuksia olla yhdessä, ja olemme olleet puolitoista kuukautta ilman seksiä. Eilen meillä oli viimein treffit. Hän osti uuden pelin, kun olimme yhdessä ulkona, ja alkoi pelata sitä heti kun pääsimme kotiin”, nainen kirjoitti viestissään Gamingbiblen mukaan. ”Annoin hänen pelata pari tuntia, mutta sitten aloin tulla hellyydenkipeäksi, koska ilta oli muuten mukava. Hän oli täysin pelin lumoissa eikä kysynyt minulta mikä mieltäni painoi kuin vasta kolmen tunnin päästä. Kerroin hänelle kaipaavani seksiä, mutta hän vain sanoi että ’aha’ ja jatkoi peliään.”

Pieleen mennyt ilta tarjosi sosiaalisessa mediassa yleisölle tietysti runsaasti huvitusta, ja monet kommentoijat keskittyivät lähinnä kehumaan, miten hieno peli Elden Ring on. Asiaan vakavammin suhtautuneet tuumasivat aivan oikein, ettei noin ajattelematon käytös anna poikakaverista kovin suotuisaa kuvaa ja mikäli kaveri ei välitä tyttöystävänsä tunteista sen vertaa, ettei malta ottaa tätä lainkaan huomioon edes harvoina tapaamiskertoina, saattaisi olla aika etsiä uutta parisuhdetta.

Lisää luettavaa