Turtle Beachin uutuus tuo somepäivitykset suoraan peliohjaimeen

Värinäytöllinen padi.

30.11.2023

Turtle Beach on esitellyt tänään uuden langattoman Designed for Xbox -peliohjaimen.

Turtle Beach Stealth Ultra Wireless Smart Game Controller on valmistajansa uusi peliohjainten huippumalli. Siinä on matalan viiveen langaton liitettävyys niin Xbox-konsoleihin kuin Windows-tietokoneisiin. Lisäksi se sisältää Bluetoothin esimerkiksi Android-mobiililaitteita varten.

Stealth Ultrassa on mikrokytkimet, jotka on suunniteltu kestämään jopa viisi kertaa pitempään kuin muiden ohjaimien painikkeet. AntiDrift-analogitikut takaavat puolestaan sen etteivät ne ajelehdi itsekseen.

Turtle Beachin Stealth Ultra -ohjain esittelee myös ensimmäisen täysvärisen ohjausnäytön, jonka avulla pelaajat voivat mukauttaa RGB-valaistusta, peli- ja chat-ääniasetuksia, ohjaussauvan herkkyyttä, mukautettavia painikkeita ja paljon muuta. Lisäksi Turtle Beachin patentoidun teknologian ansiosta pelaajat voivat vastaanottaa sosiaalisia ilmoituksia ohjaimen ohjausnäytön kautta. Stealth Ultra -ohjaimessa on myös säädettävät virransyöttötilat, joiden avulla se jaksaa jopa 30 tuntia yhdellä latauksella. Virtaa ohjaimeen ladataan mukana tulevan matalaprofiilisen lataustelakan kautta, joka toimii myös kätevänä säilytyspaikkana ohjaimelle.

Stealth Ultra -ohjaimen ensiluokkaiset komponentit, rakentamisen laatu ja ominaisuudet nostavat sen kaikkien muiden markkinoilla tällä hetkellä olevien ohjainten yläpuolelle ja tekevät siitä pakollisen ohjaimen pelaajille, jotka haluavat parasta”, toteaa Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin vanhempi varajohtaja. ”Turtle Beachin ohjaimet on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä hallintaa ja integroimaan ominaisuuksia, jotka ylittävät luokkansa. Täysin uusi Stealth Ultra on ylivoimainen osoitus tästä ihanteesta ja jälleen yksi selkeä esimerkki siitä, että Turtle Beach jatkaa tämän lupauksen lunastamista faneillemme.”

Turtle Beachin Designed for Xbox Stealth Ultra Wireless Smart Controller on ennakkotilattavissa nyt hintaan 209,90 euroa. Se julkaistaan 15. joulukuuta 2023.

Lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa