Turtle Beachin premium-luokan VelocityOne Flightdeck -lento-ohjain nyt saatavilla Suomessa

Lisää nautintoa lentopeleihin.

13.02.2024

Lentosimufanit huomio! VelocityOne Flightdeck on nyt saatavilla.

VelocityOne Flightdeck on Turtle Beachin HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) -ohjausjärjestelmä lentosimulaattoreita varten. Windows 10- ja 11 -tietokoneilla toimiva ohjain on suunniteltu nykypäivän kehittyneiden lento- ja avaruuspelien täydellistä hallintaa varten.

”Lennätpä sitten taivaalla tai stratosfäärissä, VelocityOne Flightdeck tarjoaa vertaansa vailla olevan nykyaikaisen lentosimulaatiokokemuksen”, sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja. ”Olemme innoissamme voidessamme jatkaa myydyimmän ja palkitun mallistomme laajentamista uudella VelocityOne Flightdeck HOTASilla.”

Turtle Beachin VelocityOne Flight-, VelocityOne Rudder– ja VelocityOne Flightstick -ohjainten takana oleva tiimi on suunnitellut täysin uudet VelocityOne Flightdeck -ohjaimet vastaamaan nykypäivän huippuluokan hävittäjäkoneiden ja kehittyneiden avaruusalusten ohjaimia. VelocityOne Flightdeck tarjoaa valmistajansa mukaan vertaansa vailla olevan HOTAS-kokemuksen kattavilla ominaisuuksilla. 15 akselia ja 139 ohjelmoitavaa toimintoa antavat lentäjille mahdollisuuden mukauttaa ohjaimet mieleisekseen. Maailman ensimmäinen Flight Touch Display ja OLED Heads-Up Display tarjoavat ennennäkemättömät mahdollisuudet optimointiin ja mukauttamiseen. Lisäksi VelocityOne Flightdeckin Flight Hangar -sovellus Windows PC:lle ja iOS/Android-laitteille tarjoaa vielä syvällisempää räätälöintiä, mukaan lukien RGB-valaistusalueiden hallinta ja lisäkosketusnäytöt, joilla lentäjät voivat laajentaa asetuksiaan.

Turtle Beach VelocityOne Flightdeck on saatavilla nyt hintaan 399,99 euroa.

Katso esittelyvideo alta:

Lisää luettavaa