Turtle Beachilta helposti mukana kulkeva Atom-mobiilipeliohjain

Näppärää mobiilipelaamista.

18.10.2022

Turtle Beach on paljastanut uusimman mobiilipelejä varten suunnitellun peliohjaimensa.

Turtle Beach Atom Controller on helposti pakattava ja mukana kulkeva mobiilipeliohjain, joka uniikin muotoilunsa ansiosta kiinnittyy magneettisesti yhteen mahtuakseen taskuun. Kun on aika pelata erottuu ohjain kahdeksi erilliseksi moduuliksi.

Säädettävät jousitoimiset älypuhelinkiinnikkeet mahdollistavat sen, että ohjain toimii miltei kaikenkokoisten Android-älypuhelimien kanssa ilman, että puhelimen suojakuoria tarvitsee irroittaa. Atom Controllerin kaksi moduulia käyttävät Turtle Beachin omaa 2,4 GHz:n langatonta yhteyttä pysyäkseen yhteydessä toisiinsa, kun taas matalalatenssinen Bluetooth-yhteys varmistaa viiveettömän yhteyden puhelimeen. Peliaikaa täyteen ladattu ohjain tarjoaa kaksikymmentä tuntia.

Varta vasten Xboxia silmällä pitäen laadittu Atom Controller on väritykseltään mustakeltainen ja siinä on Xbox Guide -näppäin. Mukana tulee yhden kuukauden Xbox Game Pass -tilaus. Atom Controller on lisäksi saatavilla mustasinivihreänä ja punaisena. Kaikki kolme versiota julkaistaan 14. marraskuuta 2022 ja ovat ennakkotilattavissa nyt hintaan 105,99 €.

Lisää luettavaa