Tunnettu koomikko teki pilaa videopeleistä – joutui alkukantaisen vihan kohteeksi

03.09.2015

Yhdysvalloissa kaikenlaiset talk show’t ovat todella suosittuja. On niin aamu-tv:tä kuin Conan O’Brienin kaltaisia myöhäisillan ohjelmia. Nyt yksi suosituimmista talk show -juontajista, Jimmy Kimmel, on joutunut videopelaajien aidon vihan kohteeksi seuraavan sketsinsä vuoksi:

Kimmel tekee videolla pilaa Youtuben uudesta Youtube Gaming -kanavasta, jolta käyttäjät pystyvät helposti löytämään palveluun postattuja videoita, joissa pelataan suosittuja videopelejä. Kimmelin mukaan toisten ihmisten pelaamisen katsominen tuo mieleen ihmisen, joka menee ravintolaan ja tilaa annoksen nähdäkseen muiden syövän sen. Sketsissä nauretaan ajatukselle, kuinka ajatusta voisi jalostaa loputtomiin: joku katsoja voisi katsoa, kun joku toinen katsoja katsoo, kun joku kolmas pelaa – ja niin edelleen.

Kimmel on nyt kertonut, että häntä on palautteesta kutsuttu muun muassa ”tyhmäksi läskimoosekseksi”, ”tyhmäksi parrakkaaksi gorillaksi” ja ”v***n munaksi”. Kimmel tosin vitsaili, että viimeisin haukku ei häntä haittaa, koska hän pitää munista.

Joku Youtube-käyttäjä kirjoitti Kimmelille seuraavasti: ”Jenkkifutiksen pelaaminen on siis vissiinkin tyhmää, koska voisin yhtä hyvin itse olla pelaamista”. Kimmel vastasi ”On tyhmää katsoa, kun joku muu pelaa futista. Minä teen niin aina sunnuntaisin. Tiedän, että se on tyhmää… mutta se että katselee ihmisten pelaavan videopelejä ei ole kuin katselisi jalkapalloa. Se on kuin katselisi ihmisten pelaavan fantasy footballia [eräänlainen jalkapallomanagerointipeli]. Se on on jo seuraavan askeleen kauempana oikeasta aktiviteetista.

Viimeiseksi Kimmel vielä kehotti vihaisia kommentoijia joko ”menemään ulos pelaamaan” tai ”menemään katsomaan videota jostain, joka menee ulos pelaamaan”.

Tsekkaile lisäksi vielä Kimmelin tuoreimmat kommentit mitä kekseliämpiin vihaposteihin seuraavasta videosta:

Lisää luettavaa