Tulossa olevan jännittävän, seikkailullisen selviytymispelin Ancestorsin isältä väkevä väite: ”Pelin laatu verrattavissa Unchartediin”

Uncharted 4: A Thief’s End saattaa hyvinkin jäädä tämän vuoden parhaaksi peliksi – sen verran paljon kyseistä seikkailupeliä on kehuttu ympäri maailmaa ja medioita. Se, että jonkun pelin uhotaan olevan yhtä korkeaa tasoa kuin Uncharted, on luonnollisestikin varsin rohkea väite.

Patrice Desilets oli 10 vuotta sitten iso nimi. Hän on mies, joka muokkasi suoraviivaisen Prince of Persian Assassin’s Creedin kaltaiseksi hiekkalaatikoksi. Mies työsti myös Assassin’s Creed II:ta, kunnes lähti Ubisoftilta Brotherhood-osan kehityksen aikana. Seuraavaksi hän työsti 1666 Amsterdam -nimistä hengellistä jatkoa Assassin’s Creediksi, mutta hänen tuore työpaikkansa THQ sulki ovensa ja peli peruttiin.

Nyt Desilets työstää pienessä omassa pelistudiossaan Ancestors-nimistä seikkailupeliä, jonka on määrä olla ilmeisesti melko lyhyt tai pienimuotoinen peli. Desilets kuitenkin luottaa ilmiselvästi pelin laatuun, sillä hän on sanonut sen olevan ”laadultaan verrattavissa Unchartediin”, vaikka kyseessä vaikuttaisikin olevan lyhyempi peli.

 

Desilets kommentoi asiaa Edgen tekemässä haastattelussa vastikään seuraavasti:

Kyllä vain, Unchartedin tapaisissa peleissä on paljon tekijöitä, koska materiaalia luodaan niin paljon. Me yritämme jotain hieman muuta. Älkää olettako meidän tekevän 35 tuntia kestävää peliä heti kärkeen, sillä se ei vain ole mahdollista. 20 osaavaa pelintekijää pystyy kuitenkin luomaan tunnin verran huippumatskua. Näin ollen keskitymme tuntiin kerrallaan, ja pystymme näin julkaisemaan pelin, jonka laatu on verrattavissa esimerkiksi Unchartediin.

 

Aika näyttää. Alla trailerintapainen.

YouTube video

Lisää luettavaa