”Toivottavasti näen teidät vielä” – pelistriimaaja joutui pakenemaan kesken lähetyksen Ukrainassa

Sydäntäsärkevää nähtävää.

25.02.2022

Maailma seuraa kauhuissaan Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Eilen alkanut sota on vasta alussa, mutta jo nyt alkaa näkyä merkkejä siitä, millaiseen inhimilliseen katastrofiin tilanne saattaa johtaa. Myös peliyleisö on seurannut tapahtumia synkissä tunnelmissa.

Gamingbible uutisoi Ukrainan itäosissa majailleesta Escape from Tarkov -striimaajasta, joka joutui hyvästelemään seuraajansa kesken lähetyksen ja pakenemaan kärjistyneen tilanteen keskeltä. Bobuubi-nimimerkillä toimiva striimaaja kertoo olevansa itse asiassa puolalainen, mutta lähetyksiään hän on tehnyt itäisen Ukrainan konfliktialueen tienoilta.

”Toivottavasti näen teidät vielä. Lähden perheeni luo ja pidän teidät ajan tasalla”, Bobuubi kertoi murtuneella äänellä lähetyksessään. Videopätkä on nähtävillä esimerkiksi Redditissä.

Bobuubi kiitteli vuolaasti seuraajiaan saamastaan tuesta ja toivoi, ettei konflikti leviäisi enää tämän laajemmalle. Viimeisten huhujen mukaan striimaaja olisi siirtynyt perheineen Kiovan eteläpuolella sijaitsevaan kylään ja pyrkivän kohti Ukrainan länsirajaa.

Lisää luettavaa