Todella pienikokoinen Insta360 GO 3 -toimintakamera oppi uusia temppuja

Uuden värivaihtoehdon saanut toimintakamera on parempi kuin koskaan.

17.12.2023

Kesällä julkaistu pikkuruinen Insta360 GO 3 -toimintakamera mahdollistaa valokuvien ja videoiden taltioinnin ja videobloggauksen vaikkapa ilman käsiä. Kokonsa puolesta kamera kulkee mukana missä tahansa ja sen voi kiinnittää sekä magneettisesti metallipintoihin että erilaisiin kiinnitysjalustoihin. Näin kamera voidaan yhtäältä kiinnittää vaikkapa suoraan vaatteisiin ja selfietikkuun tai erilaisiin kulkuneuvoihin ja jopa koiranleluun.

Uuden mustan värityksen lisäksi kamera osaa uusia temppuja laiteohjelmistopäivityksen ansiosta. Nyt se toimii myös webkamerana, jolloin sitä voi käyttää videopuheluihin tietokoneen kanssa. Tässä käytössä auttaa myös kameran parannettu äänenlaatu. Nyt 48 kilohertsin tuplamikronit tekevät ihmeitä äänentallennuksen laadulle.

Myös kameran hämäräkuvauksen vakautta, timelapse-videoiden tallennusta ja kameran hallintaa on kehitetty eteenpäin. Nyt kameraa voi etäohjata erikseen hankittavalla Insta360 GPS Action Remote -kaukosäätimellä tai Apple Watch -älykellolla. Lisäksi kamera on nyt yhteensopiva jopa metrin pituisen ja 4 500 milliampeeritunnin akkuvirtaa syöttävän Insta360 Power Selfie -kuvauskepin kanssa.

Insta360 GO 3 -toimintakamera kykenee 2.7K-videotarkkuuteen 30 kuvan sekuntinopeudella. Kamera on suojattu IPX4-standardin mukaisesti ja se on vesitiivis jopa viiden metrin syvyyteen asti. Kameran mukana tulee ainutlaatuinen Action Pod -telakka, joka toimii kameran lataajana ja esikatselunäyttönä. Siltä voidaan hallita myös kameran erilaisia asetuksia, kuten kuvia ja videoita sekä leikata ja muokata kameran taltioimaa materiaalia. Toimintakameran omasta akusta riittää virtaa yhdellä latauksella 45 minuutin käyttöön. Action Pod -telakan kanssa käyttöaika pitenee 173 minuuttiin.

Insta360 GO 3 -toimintakamera on nyt myynnissä mustana ja valkoisena 64 ja 128 gigatavun tallennuskapasiteetilla 549 ja 599 euron hinnoin. Pakettiin sisältyy kameran lisäksi linssinsuojus, Action Pod -telakka, magneettiriipus, kiinnike ja kamerajalusta. Kameraan on saatavana myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten pikakiinnitysjalusta, erilliset linssinsuojat, linssin ND-suotimet, näytönsuoja, säilytyskotelo, säilytyspussi ja jopa 60 metrin syvyyteen asti tiivis sukelluskotelo sekä koiranlelun ja selfietikun yhdistelmänä toimiva noutokeppi.

Lisää luettavaa