Tilt palaa ruutuihin – uusi juontaja valittu!

FOXilla lauantaina 12.10. kello 13.40 alkavaa Tilt-peliohjelmaa juontaa Martina Kuitto. Juontajan löytämiseksi Tilt ja FOX järjestivät avoimen videohaun, johon osallistui useita kymmeniä hakijoita. Martinalle valittiin myös apulaisjuontajaksi Simo Kurki.

Tilt-ohjelman juontajahakuvideoiden taso oli erittäin korkea. Useiden kymmenien hakijoiden joukosta joukosta löytyi voittajaksi 28-vuotias Martina Kuitto. Helsinkiläinen Martina toimii päivätyössä elokuva- ja tv-leikkaajana. Martina on harrastanut koko ikänsä pelaamista, ja hänen suosikkipelejänsä ovat Age of Empires 3, Silent Hill – ja Resident Evil -pelit.

– Työskentelin 2000-luvun alussa pelimaahantuojan varastossa. Kun siellä oli telkkari auki, ajattelin aina, että minun kuuluisi juontaa Tilttiä. Nyt siitä tulee totta ja olen erittäin innoissani, iloitsee Martina.

Martinalle valittiin myös apulaisjuontajaksi 25-vuotias Simo Kurki. Helsinkiläinen Simo on pelannut pelejä pienestä pojasta alkaen. Hänen suosikkipelejänsä ovat isot verkkomoninpelit, kuten Battlefield ja League of Legends. Toimittajan töitä viimeksi muun muassa Radio Aallolla tehnyt Simo harrastaa myös sketsien tekemistä. Tilt-ohjelman tekijäryhmään liittyy nyt myös Suomen arvostetuin pelitoimittaja Thomas Puha, joka aloittaa Tiltissä viikoittaisen videokolumnin. Thomas on Pelaaja-lehden perustajajäsen ja entinen pitkäaikainen päätoimittaja.

Tilt uudistuu FOXilla enemmän kuin koskaan historiansa aikana. Ohjelman keskiössä ovat edelleen peliarvostelut, mutta mukana on myös huumoria ja toimintaa. Tiltin syksyn katsojakilpailussa haetaan muun muassa videoita, joilla hajotetaan mahdollisimman luovilla tavoilla tietokonehardista. Lisäksi uudet juontajat laittavat itsensä likoon jokaisessa jaksossa ohjelman sketsiosuuksissa. Syksy on pelimaailmassa aina vilkasta aikaa, ja tämä syksy on poikkeuksellisen mielenkiintoinen, uuden sukupolven konsolien lanseerauksen takia.

Pelaamisen erikoisohjelmassa Tiltissä käsitellään joka viikko kiinnostavimmat uutuuspelit ja pelimaailman uutiset. Mukana on niin konsoli- PC-, tabletti- ja mobiilipelejä. Tiltissä on nyt myös huumoriosuus. Uutuutena nähdään myös perhepelaamisen erikoisohjelma Tilt Kids. Ohjelmassa esitellään lapsille ja perheille sopivia pelejä. Tilt Kidsin avulla vanhemmat löytävät taatusti lapsille sopivia pelejä.

Tilt FOXilla lauantaisin alkaen 12.10. kello 13.40.

Tilt Kids FOXilla sunnuntaisin alkaen 13.10. kello 10.00.

tiltti