Tehosta striimejäsi uudella Razer Stream Controller X -hallintayksiköllä

Viisitoista näppäintä helpottamaan elämääsi.

14.04.2023

Razer Stream Controller X on Razerin uusin lisäys heidän streaming-tuotteidensa ekosysteemiin. Kompaktissa laitteessa on 15 ohjelmoitavaa LCD-painiketta, joiden avulla striimaajat voivat vaivattomasti vilauttaa striimivaloja, soittaa räätälöityjä ääniä tai vaihtaa sovellusten välillä.

Stream Controller X toimii Loupedeck-ohjelmiston avulla. Se takaa play-and-play-yhteensopivuuden kaikilla tärkeimmillä suoratoistoalustoilla, kuten OBS Studio, Twitch, Streamlabs, Adobe Premier Pro ja muut. Loupedeckin käyttöliittymän avulla striimaajat voivat vaivattomasti asentaa suosittuja sovelluksia, laajennuksia ja jopa emojeja parantaakseen striimaussessioitaan.

Ohjain on varustettu mukautettavilla kuvakkeilla helppoa visuaalista navigointia varten, ja sen avulla striimaajat voivat luoda yhteensopivia teemoja tai liikkuvia GIF-kuvakkeita. Luovien mukautusten avulla käyttäjät voivat nopeasti ottaa kuvakaappauksia ja tallentaa striimejä, mikä helpottaa kohokohtien jakamista yleisön kanssa.

Stream Controller X sisältää irroitettavan liukumista estävän magneettijalustan, joka takaa mukavan katselukulman ja pitää ohjaimen paikallaan pitkien ja intensiivisten peli- tai suoratoistosessioiden aikana.

Razer Stream Controller X on saatavilla nyt hintaan 179,99 euroa.

Lisää luettavaa