Teetkö musiikkia itseksesi tai bändin kanssa? Lähetä biisisi Cyberpunk 2077:n ääniraidalle!

Tämä skaba houkuttanee musiikkiväkeä.

17.10.2022

Cyberpunk 2077 taisi viimeinkin onnistua vakiinnuttamaan asemansa peliyleisön sydämissä. Parin vuoden virittelyn ja useiden päivitysten jälkeen peli alkaa olla konsoleissakin jo hyvässä kunnossa, ja syyskuussa CD Projekt Red ilmoitti, että Cyberpunkia pelasi parhaimmillaan yhtaikaa yli miljoona pelaajaa. Onneksi jaksoivat säätää!

Ensi vuonna Cyberpunkiin on tulossa Phantom Liberty -lisäosa, ja tämän tiimoilta CD Projekt Red on alkanut kerätä uutta musiikkia pelin ääniraidalle. Pelissä voi tunnetusti kuunnella useita radioasemia Grand Theft Auto -sarjan malliin, ja kun pelitapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen tulevaisuuteen, ei nykypäivän valmiita hittejä voi ottaa mukaan. Niinpä kaiken musiikin täytyy olla erikseen peliä varten tehtyä kamaa, ja nyt maailman kellaribändejä pyydetään mukaan hommiin.

Kaikki halukkaat voivat lähettää omia sävellyksiään ja levytyksiään CD Projekt Redin tutkittavaksi, ja sopivimmat kappaleet otetaan mukaan Phantom Libertyn mukana lanseerattavalle Growl FM -radioasemalle. Näin kappaleet löytävät tiensä mittavan peliyleisön korviin, ja lisäksi jaossa on 3000 dollarin rahapalkinto sekä erinäisiä Cyberpunk-oheistuotteita. Osallistumisaikaa on 30. marraskuuta saakka. Lisätietoja ja osallistumisohjeet löytyvät tästä osoitteesta. Onnea matkaan!

Lisää luettavaa