Tee kodistasi studio Logitechin uudella ja ainutlaatuisella kaksoiskalvolla varustetulla mikrofonilla

Logitech G Yeti Studio sisältää myös oman esivahvistimen.

16.01.2024

Logitech on yhdistänyt Astro-, Blue- ja Logitech for Creators -tuotemerkit Logitech G -tuotenimen alle.

Logitech G Yeti Studio on uusi versio aiemmin julkaistusta Blue Sona -mikrofonista. Se perustuu Blue-mikrofonien teknologiaan tehden videolähetysten äänistä laadukasta ja erottelukykyistä. Mikrofonin oma +25 desibelin esivahvistin vie herkkyyden uudelle tasolle. Sen ansiosta myös hiljaisten äänten, kuten kuiskausten, taltiointi onnistuu helposti. Tämä mahdollistaa mikrofonin käytön niin podcasteissa, videolähetyksissä kuin striimeissä – erillistä mikrofonivahvistinta ei tarvita.

Mikrofonissa on ainutlaatuinen kaksoiskalvo ja sen superhertan muotoinen suuntakuvio tekee äänen taltioinnista helppoa jättäessään ulkopuoliset äänet taustalle. Näin esimerkiksi näppäimistön näppäilyt, hiiren naksaukset ja muut pienet äänet eivät häiritse äänen taltiointia. Yhdessä ClearAmp-teknologian ja XLR-liitännän ansiosta ääni on tarkka ja selkeä. XLR-liitäntä helpottaa mikrofonin liittämistä ulkoiseen mikseriin tai muihin laadukkaisiin äänilaitteisiin.

Mikrofonin mukana tulee kiinnike, joka kääntyy peräti 290 astetta. Sillä mikrofoni voidaan kiinnittää erilliseen mikrofonipuomivarteen, kuten Logitech G Compassiin. Sen avulla mikrofoni voidaan asettaa monipuolisesti miltei mihin tahansa.

Logitech G Yeti Studio (349 euroa) ja Logitech G Compass (129 euroa) ovat myynnissä nyt. Logitech G Yeti Studio on saatavilla grafiitinmustana ja luonnonvalkoisena.


Lisää luettavaa